Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hajlandó tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó tőlem pénzt elfogadni a barátnőm?

Figyelt kérdés

26 évesek vagyunk, 1 éve vagyunk együtt. Ő akar folyton mindent fizetni. Nagy nehezen megengedte, hogy kifizessek pár dolgot, de csak azért, mert már elköltötte mindenét.

Most ott tartunk, hogy egy kávéra nem maradt hónap végén pénze, de inkább kér az anyjától, mint tőlem egy nagyon keveset.

Ő azt mondta nekem egyszer, hogy szeret független lenni, rosszul érzi magát, ha valakitől “függ”.

Nekem ez nagyon rossz érzés, de rendesen megharagszik, ha próbálkozok.

Olyan érzésem van ettől, mintha valami placeholder pasi lennék. Szerintetek miért van ez?

szept. 6. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukatol nem fugg, hiszen valoszinuleg o nem tanitotta meg arra, hogy hogyan kell beosztani a penzt.
szept. 6. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
4%

VIGYÁZZ!!!

Az ilyen nők 2 féle képen szoktak változni idővel.

1.: Vérfemináci lesz, aki mindenben farkat méreget veled.

2.: Észre sem veszed, és úgy leránt lóvéval, lakással, hogy a híd alá mehetsz.

Mindegy, rúgd ki most!!! Mármint most azonnal hívd!

szept. 6. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2# eddig az volt a bajotok, hogy nem akar a nő fizetni a randin xddd
szept. 6. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
További vélemény?
szept. 6. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az a véleményem, hogy nem lennék együtt olyannal, aki ennyire nem tud bánni a pénzzel, hogy egy kávéra nem marad neki hónap végén.

Méghogy nem függ senkitöl. Dehogynem. Éhen halna, ha az anyja nem adna neki.

szept. 6. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Önellentmondást érzek az érvelésében.

Nem akar senkitől függni, de közben meg az anyjától függ.

Amúgy megértem, hogy ha nem akar valaki kapcsolaton belül "pénzezni", de ez már tipikus esete az irritáló mértékű merevségnek. Egy párkapcsolat egymás segítéséről is szól, ha úgy van, akkor akár anyagilag is. Nyilván nem szabad a paci túloldalára sem átesni, de szerintem egy értelmes ember egy érett kapcsolatban nem fog presztízs- vagy dominanciakérdést csinálni abból, hogy elfogadja-e a másik segítségét.

szept. 7. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!