Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazó kapcsolatban lennék?
2 éve vagyok együtt a párommal, nem élünk együtt. A kapcsolat eleje jó volt, mindig dicsért stb. Most is mondja mindig, hogy szeret, és mindig meglep olyan dolgokkal, amiket szeretek, de én még se érzem azt ,mint az elején az ő részéről. Nagyjából így tudnám összefoglalni a kapcsolatunkat:
* mindig minden róla szól, nem egyszer volt már úgy, hogy visszamondtam munkát, mert ő nem akarta, hogy odamenjek dolgozni. Ő róla mindent kell tudnom, de hogy én mit szeretnék, az nem számít neki.
* szerinte olyan buta vagyok, hogy csoda, hogy a gimnáziumot el tudtam végezni, de persze ilyenkor elmondja, hogy csak viccelt. Meg egy csomó dologgal így tesz.
* tornázzak, hogy ne ilyen lapos legyen a fenekem, hanem kerek. Az egyik exének is kerek feneke volt.
* szerinte nem értek semmihez, így nem tudja milyen háziasszony lenne belőlem, ha összeköltöznénk. Egyetemen és jogsiszerzésen is gondolkozzak, ne elégedjek meg ezzel, ami van, így 29 évesen.
* mikor együtt aludtunk, volt már úgy hogy csúnyán rám szólt, mert beteg voltam, és többször kellett a mosdóba mennem. Egy pizzériában a kaját elvette előlem, a kérdezésem nélkül, mert nem bírt már várni, míg megeszem.
* előfordult, hogy szakítani akartam vele, ilyenkor volt már, hogy lefogja a karomat, vagy nem enged ki az ajtón, az utamat állja. Egyszer meg is lökdösött azért, mert szerinte zavartam a szüleit azzal, hogy a mosdóba mentem, és mikor náluk voltam, volt hogy rám is nyitott. Megpofozni sose pofozott meg.
* mindig elmondja hogy jól viselkedjek vele szemben, és ne bántsam őt.
* amikor szakítani akartam vele, akkor állandóan hívogat.
* a tv-ben sose nézhetjük azt, amit én szeretnék, sose hallgathatjuk azt a zenét, amit én szeretnék, rögtön el is kapcsolja róla.
Sokszor azt érzem, mintha ő nem sokra tartana engem, és amúgy én se tartom magamat sokra.
Igen, ez egy bántalmazó kapcsolat.
Ha összeköltöztök, akkor jó eséllyel verni is fog.
Ez tényleg az a helyzet, hogy nem értem mit keresel még mellette?!
Láthatóan teljesen az irányítása alá vont és semmibe néz téged.
Ne pazarolj több időt az életedből ilyen emberre.
Ülj le vele és mond el ezeket neki. Hogy teljesen elnyomva érzed magad, semmi önbecsülésed mellette, nem vagy boldog és neked ebből elég volt.
Ha esetleg félsz tőle kérj meg valakit, hogy álljon készenlétben valahol a környéken ha baj lenne.
Ja, nem bántalmazó. Mind így élünk, alávetjük magunkat a párunk hangulatingadozásainak, igényeinek és elvárásainak. Ezt érdemled.
Ja nem.
Ébredj már fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!