Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek jóképű ez a srác? Egy ideje már figyelem, vicces és elég jófej, de még nem volt barátom, és nem tudom eldönteni hogy jóképű e de azt hiszem, kedvel!
2010. nov. 2. 23:05
21/28 anonim válasza:
Fiam! Hagyd a számítógépezést és keress egy csajt. Tudom, hogy a kérdést is te írtad XD !
23/28 anonim válasza:
Szerintem ez minden csak jóképű nem..
Fúl kocka fej, szemüveg, hosszú haj, hátt szerintem igénytelen, erre azt mondaná a barátnőm, "szeme sem áll jól"!
16L
24/28 anonim válasza:
ÉN VAGYOK JÓKÉPŰ...(na meg szerénység a legfőbb hibám)...XDXD
25/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, pláne a haja nem. Levághatná! Jobban nézne ki.
26/28 anonim válasza:
egyáltalán nem jön be.miért emelted ki a kérdést?történt valami azóta?sikerült meghódítanod?vagy még mindíg hajatasz rá?
27/28 anonim válasza:
És mi van akkor, ha a barátaid az általad helyesnak talált pasit rondának tartják? Nem nekik kell, hogy tetszen, hanem neked. Vagy nekik választasz pasit? Ők fognak vele csókolózni, kézenfogva mászkálni?
Arról hallottál már, hogy ízlések és pofonok különböznek? Én kimondottan utálom, ha a csajok wow-oznak, meg hasonló dolgokat írnak a pasimra. Nekem pl. elég sok időmbe tellett, mire megszoktam, hogy a modell pasimat a legtöbb csaj megnézi, meg szeretné lecsapni a kezemről. Tényleg, milyen jó dolog, hogy annyi mindenkinek tetszik a párom!!!!
28/28 anonim válasza:
Nem rossz csákó. Nincs róla félmeztelen kép:-D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!