Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a párommal aki elhagyta a férjét válnak. Eleinte minden szép és jó volt sőt nagyon is. Albérletben lakik jelenleg sajnos nem tudok minden nap ott lenni vele nem költöztünk még össze. A napokban viszont azt tapasztaltam hogy olyan furan viselkedik. Fáradt amit nyilván megértek és egy alkalommal a szex sem jött össze de ezzel nem is lenne semmi baj. Mert mindenkinek van nehéz rossz napja. Amit viszont hiányolok ami zavar hogy nem hív fel telefonon akkor ír vissza ha én írok neki. Nem gondolnám hogy más pasi van a dologban mert a telefonját is otthagyja előttem tudom a kódját szóval erre nem gondolnék meg a gyerekek miatt sem hinném hogy más pasija lenne. De amikor azt érzem hogy kicsit olyan mint ha közömbös lennék számára az zavar. Ideges az albérlet miatt az a semmi sehol nem jó kb ez van vele. Belül viszont azt érzem hogy valami baj van. Munkahely váltás lett volna de akkor csak maximum 3 hetente tudtunk volna talizni sírt amikor ezt a hírt elmondtam neki hogy 2 napig se bírja nélkülem. Ma viszont semmi nem volt jó. Úgy volt hogy megy nőgyógyászhoz ahová én kísértem volna el szabaddá is tettem magam délutánra de azt is meggondolta. Nagyon szeretem de kezdek arra gondolni hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Délután óta semmit nem tudok róla nem hív nem ír.
2024. aug. 26. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugródeszka vagy számára, nincs kiheverve az ex és az élete fenekestül felfordult.
2024. aug. 26. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolat csak bajt szul
2024. aug. 26. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy a férjjel mégsem fognak válni. Szerintem még visszatekintget és feléledt benne a remény a házassága helyrehozásához. Szerintem hagyd ezt az egészet.
2024. aug. 26. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
A férje másik nővel él. Közös gyerekük is született.
2024. aug. 26. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól simán melegíthetik még azt a bizonyos káposztát. Vagy van egy màsik pasi is a képben rajtad kívül.
2024. aug. 26. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!