Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért sértődnek meg ilyen butaságon?
Fogadd el, hogyha valaki szereti az állatát és esetleg becézgetni vagy megünnepli a születésnapját.
Mivel nem írtad le a legfontosabb dolgot csak köntörfalazol, talán azért, hogy a válaszolók neked adjanak igazat.. így érdemben nem lehet válaszolni, de hogyha ez neked annyira sérti a mindennapjaid akkor valószínűleg nem vagytok egymáshoz valók.
Ha valaki autó/motor b.zi és felesleges szarokat vesz hozzá vagyonokért, az se lesz boldog, ha ezt a véleményedet kihangosítod. Mert neki az adott dolog fontos, amire te azt mondod, hogy felesleges, nem nagy ügy, jelen esetben "csak egy" kutya. Az nem csak egy kutya, az ott az ő kutyája.
Én megtanultam elengedni a fülem mellett, a benti macskákra tett megjegyzésekkel együtt, de az ilyen embereket nem is keresem.
Bántó, mikor valamit, ami neked fontos lefutymálnak.
Van egy barátnőm, nagyon nem állatos, pontosan tudom, hogy szerinte túlzásokba esem, mégis, ha valaminek örülök, annak ő is örül velem, ha aggódk az állatokért zokszó nélkül meghallgat stb. Nem érezteti úton, útfélen, hogy másképp csinálná.
Van aki tényleg családtagnak tekinti a háziállatot, többek között mi is. Nálunk sem csak kutya, mi is úgy mondjuk, hogy anya meg apa…és még sokan a környezetünkben akiknek állatkája van.
Hozzáállás kérdése. Attól, hogy te nem tudod ilyen közel engedni magadhoz az állatokat, még nem a barátnőddel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!