Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mire véljem, ha a barátom ezt mondta nekem?
Figyelt kérdés
Mondtam neki valamit, ami nem tetszett neki, és azt mondta fogjam be, vagy kinyír. Beszéltem neki valamiről, ami nem tetszik vele kapcsolatban, de amúgy nem beszéltem csúnyán vele, és nem is szidtam.aug. 19. 13:48
1/9 anonim válasza:
Hol szeditek össze ezeket a retardáltakat?🤨
2/9 anonim válasza:
Igazán jó kapcsolat lehet a tiétek. Szerintem addig menekülj még megteheted. Egy normális ember nem mond ilyet senkinek..
3/9 anonim válasza:
Komolyan mondom hihetetlen.
Normális srác vagyok kedves megértő,jó indulatú, nem vagyok elhízva,nem kopaszodok, normális munkám van,nem iszok,nem dohányzom,nem kábítószerezem.
És mégis szingli vagyok 1 éve
De az ilyen bunkóknak mindig minden ujjára jut egy csaj.
Hihetetlen
4/9 anonim válasza:
Ez elég durva... Mióta vagytok együtt? Volt már vmi hasonló megnyilvánulása?
5/9 anonim válasza:
"mire véljem"
Arra, hogy nem szeret, nem tisztel. Sőt veszélyes is. Egy ilyen után már nem lenne a barátom.
6/9 anonim válasza:
3-as együttérzek veled, bár én el vagyok hízva és már 5 éve nincs senkim.
Kérdező te pedig addig menekülj, amíg lehet! A barátod "elmebeteg", nem normális. 40+N
7/9 anonim válasza:
Ilyeneknek jut barátnő. Én meg már vagy egy hónapja próbálkozom ismerkedni és semmi...
8/9 anonim válasza:
1, bárhol. Nincs a fejükre írva, hogy nyomorékok. A haverjaik elől titkolják, a nőknél nem ezzel kezdenek. Ez az átlag, nem a kivétel.
9/9 anonim válasza:
És az ilyen férfi hol szed fel nőket? Bízom, benne azóta már csak a volt barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!