Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha a barátnőmmel beszélek msn-en és többször elmondom neki hogy szeretem, valahogy zavarja mert azt irja hogy "tudom és nem kell anyiszor elmondani" pedig csak 3 szor irtam neki!?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 05:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehet, mert ha túl sokszor mondod, a végén csak üres szavaknak tűnhet, vagy inkább hogy csak megszokásból mondod. Teljesen mindegy, hogy ez részedről nem így van, de a túl sok mondogatás ilyen érzést kelt. Egy msn-ezés alatt 3x neki már túl sok lehet. Próbáld visszafogni magad, és csak elköszönéskor mondd. Ha együtt vagytok, akkor se kell mindig mondogatni, ki lehet azt fejezni más módon is, akár egy szerelmes öleléssel.
2009. jan. 7. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A lany nem vesz komolyan Teged.Egy szerelmes nonek sosem eleg hallani,hogy szereti a parja;nem tud betelni vele.

A baratnod az ellenkezojet mutatja.

2009. jan. 7. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem msnen kéne mondogatnod neki hanem élőben!

Én is akivel járok, smsben, msnen mindig rengeteg szépet ír, bókol, élőben meg semmi!:(

2009. jan. 7. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem szeret..hány évesek vagytok?
2009. jan. 7. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után unalmas, és tényleg csak üres szavaknak tűnnek, pláne ha élőben nem mutatod ki annyira.
2009. jan. 7. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem votl olyan barátom aki ezzel kergetett a falra..kis is dobtam..egy nap 5 sms szeretlek cukrobogyom tevagy életem értelme..3 szor flehivott egy nap..ha találkoztunk akkor is rámtapadt szinte..Szóval lehet h ő sem igényle ennyi nyáladzást és akkor mond kevesebbszer,annál jobban eisk az embernek:-)Ettől még szerethet téged a barátnőd,ez egy baromság.
2009. jan. 7. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
jaj elnézést a hibákért merül a klavimból az elem:D
2009. jan. 7. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Az en pasim is ilyen.Eleg sokszor mondja , hogy szeret ,de valahogyan mar nem olyan , mint amikor "eloszor" hallottam. Eltelt egy kis ido es mar nem csak az "ures" szavakra vagyom.Mondani konnyu , de kimutatni is tudni kell. Ettol eltekintve szeretem. Probalj te is valami massal a tudtara adni, hoyg szereted. Vigyel neki viragot , kedveskedj valamivel , amirol tudod , hogy szereti,vagy akarmi mast. Ne csak ebbol az egy szobol tudja , hogy szereted!
2009. jan. 7. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!