Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elszúrtam, de miért kell ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam, de miért kell ezt így csinálni?

Figyelt kérdés
Az intimitás eléggé el van hanyagolva a kapcsolatunkban, beszéltünk róla, fejlődünk javulunk, szex már másfél hónapja nem volt. Folyton elutasítást kaptam, ő meg nem kezdeményezett. Mindent megteszek, hogy ne legyen kifogásolható dolog, ami szabotálná az együttlétet. Múltkor munka után előkészültem fullos hidegtállal, mindent én csináltam, vettem egy üveg bort és így vártam haza. Inni nem akart, de végül belement, gondolom látta a csalódottságot az arcomon, nem volt túlságosan oda ezért a romantikus előkészültségemmel. Néztünk egy filmet majd ágyba bújtunk és mozdultam volna rá , erre azt mondta, hogy nem akar, erre én kiakadtam. Másnap azt mondja ha a nemje után nem hisztiztem volna, belement volna. Tudom, nem kellett volna hisztiznem, de miért mond nemet ha utána mégis belemenne? Kiidegel 😅

aug. 16. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, persze. Nehogy elhidd, hogy akart volna. Kapóra jött neki, hogy besokalltál így rád lehetett kenni, hogy miattad nem volt újra szex, ő akarat volna.. Ha akarta volna úgy áll hozzá főleg, hogy ő is tudja, hogy hosszabb ideje nem működik a dolog ezért feszültebb a helyzet. Minek kínlódasz vele? Keress mást.
aug. 16. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mindent megteszek, hogy ne legyen kifogásolható dolog, ami szabotálná az együttlétet."

Látod? Te mindent megtehetsz akár erőn felül is, ha a másik egy sunyi és játszmázó nyomorult, akkor úgyis minden hiába. A végeredmény úgyis az lesz amilyenre ő manipulálni fogja a helyzetet, rád pedig kicsit sem lesz tekintettel. Sőt még téged fog hibáztatni, rád tolja a teljes felelősséget is hogy miattad van így. Az ilyen embertől a legjobb minél előbb megszabadulni, mert teljesen le fogja építeni az önbizalmadat, és csak folyamatos nyomor lesz mellette az életed. Arról nem is beszélve hogy itt mivel a szexről van szó, ő ezt valószínű megkapja már máshonnan egy ideje, azért lehet ennyire elutasító veled. Szóval te duplán szívsz most ezzel az emberrel. Ez nem normális kapcsolat, rúgd ki minél előbb. Ha érzelmileg helyrerázódtál, érezni fogod mennyivel másabb lesz minden, teljes felszabadultság, és utólag fogod meglátni miben is rekedtél benne korábban. Ja és a jövőben kerüld ezt a típust, mert esély sincs velük a normális és egyenlő, őszinte kapcsolatra.

aug. 16. 14:36
 13/13 Oldfire ***** válasza:
100%
Ilyenkor szokták a nők mondani, hogy " legyünk csak barátok". Ne erőltetsd. Hagyd ott a csajt. Egy egészséges nőt, aki szeret, "bármikor" engedi a közeledésedet.
aug. 17. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!