Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 éve vagyunk együtt.

Viszont az elmúlt 1 évben a szexuális kapcsolatunk eléggé megromlott. Havonta csak egyszer vagyunk együtt se egy csók se egy simogatást nem kapok már . Ezért azt érezteti velem hogy nem vagyok elég jó . Sokszor probáltam már neki ezt felhozni mert engem zavar de ő sosem hozza témába hogy őt zavarná esetleg hogy ritkán vagyunk együtt. Minden felhozatal vége egy vita lesz mert azt mondja hogy én soha nem csinálok semmit és ő megunta,vagy túl fáradt hozzá ,vagy elbaszom a kedvét a viselkedéssemmel. Ezt ő arra érti hogy elmondom neki ami engem zavar mert támadásnak veszi.Szerintetek más dolog van a háttérbe? Mert kérdeztem tőle sokszor hogyha van más valaki akivel megoldja mondja el. Vagy mit kéne tennem?

L/27

aug. 16. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani kell.
aug. 16. 07:38
 2/3 anonim válasza:
Totál átérzem a helyzetedet, csak én a másik oldalról vagyok. Ami nem túl ritka, de most ugyanebben a szituációban vagyok. 1-2havonta
aug. 16. 10:38
 3/3 anonim válasza:

#2es vagyok, véletlen elkültem :D

Szóval 1-2havonta van csak szex, én mindent megteszek, kedvében járok, de neki mindig van valami kifogása és hiába ültünk le megbeszélni mi nem jó stb nem változik semmi. Már odáig jutottunk, hogy én miért hisztizek emiatt állandóan. Na miért.. én se értem... Érti a bajomat, de neki nincs igénye többre vagy valami miatt nem akar többet. Türelmet kért, hogy rendezze a dolgokat magában,én meg várok türelmesen, de már a végét járja a türelmem és minden egyes alkalomkor mikor jelzem mi a bajom, csak rontok

szerinte a helyzeten, de hát mit tegyek. Sajnos én is lassan odáig jutok, hogy szakítani kell. Ha ő nem tesz semmit, ez lesz, mert én már többet nem tudok tenni és nem akarok 5 hónapig úgy lenni kapcsolatban, hogy se egy intim érintés se együttlét. 26F

aug. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!