Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A egyik nap felhívtam a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A egyik nap felhívtam a csajt de a barátja szólt bele és aztmonda szájak le a nőjéről de amúgy meg bejövök a csajnak és ő is nekem meg megakart csókolni de csaj mindig a barátjárol beszél hogy mesnire szereti meg minden . Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fiatal és buta vagy még. A lányok hiúságát legyezi, ha a barátjukon kívül másoknak is tetszik. Ha arról beszél neked, hogy mennyire szereti a barátját esélyed sincs nála. Foglalt a csaj, felejtsd el.

Ha megpróbálod szétszedni őket, lehet a csaj elküld melegebb éghajlatra. Mindenképp rosszul jössz ki belőle.

Keress független csajt.

2010. nov. 2. 14:33
 12/14 A kérdező kommentje:
de majd nem meg csókolt hagya békén? barát kozni lehet vele ?
2010. nov. 2. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, de fiatalka lehetsz még. Ha szereti a barátját, semmit nem jelent a majdnem megcsókolt, maximum, hogy picit k*rvás a csaj.

Barátkozni lehet, de nem hiszem, hogy az neked olyan túl jó lenne. Azzal nem csak magadat kínoznád?

2010. nov. 2. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátjának igaza van:

"szájak le a nőjéről!"

Szerintem tanulj meg magyarul is. Több sikered lesz a nőknél, mert nem néznek majd értelmi fogyatékosnak.

2010. nov. 3. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!