Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig ezzel védekezik vajon?
Egy jó ideje minden probléma megbeszélés oda jut hogy én mondtam meg kiforgatom a szavait.
Például több hete itthon van szamárköhögéssel. Persze ápolom meg mondtam hogy pihenjen hisz nagyon durva köhögési rohamok voltak de nem fekvő beteg volt. Ő még a minimum dolgokat se csinálta meg, hogy maga körül rendet rak. Csak eszik iszik tv, Már sokkal jobb neki és miután hetek óta semmit nem csinál még mindig, próbáltam vele megbeszélni hogy jó lenne ha minimum dolgot csinálna.
Persze én mondtam pihenjen, meg ugrottam amit kért megtettem. De annyit nem csinált hogy a kanapén rendet tegyen maga körül. Mert ennél súlyosabb betegek is megteszik ezt
Rendben beteg pihenjen meg fáj a szeme az erős köhögéstól, oké kímélje.
De se főzni se semmit itthon. Dolgozni még nem akar mert kímélni kell a szemét..a monitortól fáj, de akkor a tvtől ??
"Bótos" gyerek 9876. epizód.......
Amíg ti párkapcsolatban lesztek, ő addig beteg lesz. Mindig lesz valami baja. Ezt már te is észrevetted, azért is panaszkodsz folyamatosan rá!
Ő a ti kapcsolatotokba betegszik bele. Ez pszichés alapú.
Tudat alatt tudja hogy amíg ő betegséget "produkál" addig nem tudod olyan dolgokra kényszeríteni amit ő nem akar megtenni (takarítani stb), viszont folyamatosan ki lesz szolgálva.
Kell neki a lakásod, nem akar visszamenni a szüleihez, albérletet nem akar fizetni, így amíg ő beteg addig tutira maradhat nálad (ezért beteg mindig).
Eleve azért is lett pszichés alapon beteg, mert 9 éve ígérgeted neki a házasságot, gyereket, amiből nem valósult meg semmi.
Csak azt nem tudom hogy miért kell erről minden nap kérdéseket feltenni?
Már jó pár száz kérdésedre válaszoltak neked itt az oldalon, de te évek óta ugyanott tartasz, nem lépsz semmit.
Ha egyszer bevált, minek változtasson?
Ő egész nap pihen, te meg majd megcsinálod, ha téged zavar. Neki jó így. Az állandó panaszkodást meg megszokta. Mint egy monoton háttérzaj, ami már fel sem tűnik. Te elmondod ugyanazt, ő erre ugyanazt válaszolja, vita vége, és minden megy tovább változatlanul.
Amúgy meg ahogy a #4 írta.
Túl régóta hitegeted a gyerekkel. Most már ő is tudja, hogy feleslegesen erőlködik, hogy neked megfeleljen. Úgyse lesz már gyerek ebből a kapcsolatból. Nincs motivációja, nem érdeke, hogy neked ugráljon. Az egyetlen jó dolog neki ebben a kapcsolatban a te lakásod. Kidobni meg úgyse fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!