Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok ilyeneken gondolkodni, hogy a párotok vajon az előző barátnőjével, vagy az első csajával is olyan volt e mint veletek? Vagy hogy a volt női hisztisebbek voltak e, vagy nekik sikerült e féltékennyé tenni régen a pasitokat?
értem nem kell kilómétert utaznia vagy gyalogolnia, mert közel lakunk,
az én párom is mindent elmond nekem, meg sokszor fél órákat, 20 perceket beszél velem telefonon, volt hogy aznap mentem haza tőle de máris hívott, meg négyszer hívott még utána :)
10 ezer ft os telefonszámlák,
ha velem van elölhagyja telefont, sőt msn jére is belém, nem titkol semmit.....
de ha csak velem akar foglalkozni, akkor lenémitja vagy kikapcsolja a telefont, vagy szimplán fel sem veszi, vagy ha igen azt mondja nem ér rá.
Volt hogy napokig le volt merülve telefonja, be se kapcsolta, ha velem akart beszélni akkor gyors bekapcsolta telefonját, utána ki,
mikor haverjaival elment sörözni nélkülem, közbe is többször felhívott meg írogatott sms eket h szeret
olyankor mindig jobban kimutatja meg mondja h szeret :)
ő is magától beszélt az összes volt nőjéről
meg mesélte büszkén h a haverja mondta neki, hogy olyan barátnőt szeretne mint én vagyok :)
meg folyton azon töri a fejét mit vegyen nekem névnapomra meg karácsonyra
múltkor meg fodrászhoz is el akart vinni és fizetni nekem, csakhogy elégedettebb legyek magammal és legyen kis önbizalmam,
előző kapcsiját azzal tette tönkre hogy a párom volt féltékeny a csaj meg besokallt, most nem mer hisztizni, de buliba azért félrelökte a srácot aki táncolni akart velem, és bulifotón is odahajolt hozzám :)
az jólesett
de mikor féltékeny a barátom az még neki is jólesik, mert még jobban érzi h szeret :)
saját magára nem ismert rá mikor nekiállt féltékenykedni,
pedig akkor csak véletlenül az ex pasimra azt mondtam h pasim
Ez hülyeség, már ne haragudj.
Ha valaki nem tudja nekem kimutatni, hogy szeret, nem érzem tőle stb. AKKOR NEM AZ A MEGOLDÁS, HOGY A VOLT NŐIRE GONDOLOK, hanem hogy hagyom a fenébe a kapcsolatot. Semmi köze a volt nőinek a dologhoz, ha egyszer engem nem úgy szeret, és ÉN NEM ÉRZEM HA SZERET.
Az ilyen pasival szakítok, vagy leépítem a kapcsolatot, mert nekem felesleges stresszforrásra marhára nincsen szükségem.
Szóval, nem nem szoktam ilyeneken gondolkodni, mert imádom a páromat, és rajta is érzem, hogy szeret, tisztel, megbecsül és imádunk együttlenni stb. Engem nem érdekel, ha a volt nőivel is ugyanezt csinálta vagy valami mást, mert én szeretem, jól érzem vele magamat, és ebből a szempontból tök lényegtelen, kivel mit csinált / csinál.
Ha már ilyesmin kell agyalogni, az azt jelenti, hogy valami nincs rendben a kapcsolatban, és mielőtt elmérgesedik, meg kell oldani a dolgokat, vagy belátni, ha a két ember nem az igazi egymás számára.
de minden oké, csak én vagyok paranoiás, amugy meg nem félek, vagy nem vagyok féltékeny, meg leszarja jelenleg a volt nőit, hűséges típus, boldog vagyok vele, csak kíváncsi voltam, hogy másokkal is ilyen volt e mint velem, és hogy ez is van e olyan lángoló szerelem mint a régiek a múltban, ami persze már csak múlt
sztem kimutatja h szeret mikor találkozunk, de ő érzi azt h nem eléggé tudja kimutatni amit érez, mert érzi
de szerintem ez hülyeség h valaki nem tudja, hisz ha szeretsz valakit akkor megöleled megcsókolod, szal vagy ki akarja valaki vagy nem, sztem nem tudás kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!