Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok ez még menthető ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ez még menthető ?

Figyelt kérdés

A szex nem az igazi otthon nagyon sokszor beszéltem erről a páromnak hogy mi esne jól és hogyan ,teljesen tabu mentesen! De ennek ellenére sem tud ráérezni a testemre hogy mi és hogy esne jól pedig meg is mutattam neki nem egyszer. Én már többször mondtam hogy valljuk el mert nekem ez így nem jó nem elég.De ő semmiképp nem szeretne válni mert azt mondja nagyon szeret és mással el sem tudna képzelni az életet. Én mondtam már neki hogy elmúltak az érzéseim felé és nem szeretem. Az utóbbi 2 évben kezdte komolyan venni hogy nekem ez tényleg kevés és azóta próbál rajta javítani.De úgy érzem minden szexnél hogy olyan”görcsösen jól “ akarja csinálni .. nem élvezettel vággyal csinálja.Nekem így teljesen elmegy a kedvem tőle. Nem tudom ilyen helyzetben mit lehet tenni.10 éves kapcsolat.

31N

aug. 9. 01:13
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
59%

Nem sanszos.

Az okait tudjuk, h miért múltak az érzéseid?

Nem csak szex téren van gond, igaz?

aug. 9. 04:07
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
A szexnel ne foglalkozz vele,hogy o elvezi-e. Akkor tudod csak elengedni magad es elvezni. Ha te elvezed,o akkor fogja elvezni. Mivel teged idegesit,hogy nem elvezi,ezert nem mondhatjuk,h nincsenek erzeseid iranta. Fogadd el a tepereset. A mentalitasodon kellene valtoztatni. Ha nem fuggnd az elvezeted az ovetol,tudnad elvezni a szexet.
aug. 9. 05:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit erőltetni kell, azt nem kell erőltetni. De ha mindenképpen akarsz még valamit, akkor párterápiát, szexuálterapeutát megpróbálhatjátok.
aug. 9. 05:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Házasság előtt jól működött? Azóta mi változott? Mikor kezdett rossz lenni? Megcsalt, valamivel törést okozott?

Hogyha sose volt jó, miért most kezd zavarni, történt valami? Új férfi láthatáron?

aug. 9. 06:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. És nem is értem miért kéne megmenteni.
aug. 9. 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp sem szeretne válni.

És?

Ha te válni akarsz, elválsz. Nem kell hozzájárulnia, a bíróság elválaszt.

aug. 9. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott és kész, költözz el, és idővel majd belátja hogy úgyis mindegy mit erőlködik, neked már ő nem kell, és el fogtok tudni válni. Állítsd kész tények elé! Legyél határozott és következetes. Szerintem eleve rohadt bunkóság, hogy megmondod valakinek, hogy neked nem jó, és addig nem képes változtatni, amíg már túl késő.
aug. 9. 09:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Soha nem volt az igazi a szexuális kapcsolatunk.Nekem ő volt az első mindenben soha nem foglalkozott azzal hogy én is elélvezzek.Sokáig nem mertem neki szólni hogy ezen változtassunk ezért én is híbás vagyok de 2-3 éve viszont mindent mondok szóról szóra hogy lenne jó. Kérdeztem tőle hogy eleinte miért nem próbált kielégíteni sehogy engem ? Azt mondta nem tudta hogy nekem is szükségem van erre.soha nem élveztem el általa. Csak ha magamnak csinálom.

Nem csalt meg de nők képeit állandóan likeolgatja ami nagyon rosszul esett sokáig de már az sem érdekkel.

aug. 9. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudta hogy nekem is szükségem van erre.

Ja, gondolom neki sincs szüksége rá, hogy elélvezzen. Te csak úgy részt veszel ebben, hogy neki jó legyen.

Válj el a fenébe.

aug. 9. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:

És a váláshoz miért kell bárkitől engedélyt kérni?

Könyörgöm, felnőtt ember vagy (?)

aug. 9. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!