Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lány van még ilyen helyzetben? Mi a megoldás?
Ilyen helyzetben vagyok én is. Fene tudja miért nem jön össze. Lehet, hogy bennem van a hiba, de az is lehet, hogy csak nincs szerencsém. Lassan fél éve ezen filózok, hogy miért nem jön össze, hisz nem vagyok buta, vannak céljaim és mások szerint a külsővel sincs gond. Kommunikációs problémáim sincsenek, szinte akárkivel el tudok beszélgetni. Idáig a beszélgetőpartnerek oldaláról sem érkezett panasz :)
Sőt vannak olyanok is, akik kifejezetten keresik a társaságomat, de kapcsolat valamilyen okból kifolyólag egyikből sem lesz.
Ne filózz ezen, inkább tanulj és csinálj olyat, amiben örömödet leled. Nagyszerű kapcsolatban élni, ha viszont szeretnek, de ne csak ez határozza meg a boldogságodat! :)
nyugi, én éveken át vágytam a szerelemre és akkor toppant be az életembe, amikor nem is számítottam rá.Egyik pillanatról a másikra,és azt hiszem megérte várnom :) Úgyhogy nyugi, úton van a herceged, csak talán még nem talált rád.
18/L
van már barátod?
mert én most járok hasonló cipőben:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!