Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt hasonló veled?
Nem velem történt, de ismeretségi körben a lánykérés előtt a lányt elcsábította egy családi rendezvényen a jövendőbelijének a nőcsábász faterja.
És a lánykérést követően részegen el is dicsekedett vele, így kiderült... 🤣
Velem Karácsony előtt történt pár nappal. Kedvenc ünnepem a Karácsony, ráadásul volt egy fellépésünk is, szóval nagyon sok erő kellett, de igazából csak túlsajnáltam magam. Végigbőgtem az ünnepeket, de azért a sütiket megsütöttem a családomnak. Egész nap bent szenvedtem a szobámban, megnéztek mindíg jól vagyok-e, elsiránkoztam hogy én még nem akarom hogy vége legyen, tiszta bolond voltam :,) karácsonyi vacsorára nem mentem a rokonokhoz, pedig még volt aki autóba is szállt volna hogy eljojjon értem, de nem, csak betemetkeztem a szobámba. Szilvesztert kb ugyanígy, bár akkor már kimozdultam koccintani egy pezsgővel.
Aztán januárban kellett készülnöm a vizsgaidőszakomra, az kicsit segített, valamint a családom nagyon sokat.
Utólag visszagondolva, csak a ragaszkodás miatt volt ez és hogy féltem az újtól , hiszen lehetett számítani arra hogy ez a kapcsolat véget fog érni, mert nem működött köztünk valami. Talán kellett az a túlzásba esett gyászolás, mert utána sokkal tisztábban láttam.
Nagyon jó tanulság volt hogy nem szabad addig húzni ami alapjában rossz, mert egyre nehezebb kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!