Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki a szemetekbe hazudott? L

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki kétszer is a szemetekbe hazudott, és tagadott valamit, amíg szembesíteni nem kellett azzal, hogy bizonyítékod van? Akkor bevallja az illető, és mindig arra hivatkozik, hogy azért hazudott, mert nem akart konfliktust, nem tartotta fontosnak, vagy nem emlékezett. Mindkét esetben nőkről. De, olyan is volt, hogy az exéről hallgatott el apróságokat, például hogy pont ugyanott volt, ahol ő stb.

Mindezeket úgy tette meg, hogy semmi oka nem volt feltételezni, hogy "hisztiznék" rajta, mert nagyon normálisan álltam mindenhez, és soha nem veszekedtem vele.

Azt is állítja, az exe miatt ilyen, mert vele nem lehetett őszinte.

Hozzátartozik, hogy az én ex-barátom, akiről kiderült, hogy folyton megcsalt, pontosan ilyen volt, mint a mostani. Azaz hazudott apró dolgokban is, és sok rossz szokása volt, amelyekre mindig azt mondta, hogy az exe miatt ilyen, vagy az anyja miatt, vagy xy miatt ilyen, de igyekszik fejlődni, meg hűséges, stb.

jelenlegi is pont ezt csinálja velem. Nem tudom, van-e értelme hinni neki, vagy megint egy erkölcstelen emberre pazarlom az időmet. Mert alapvetően ő aranyos fiú, bár az exem is az volt. Mindketten sok dolgot tettek értem, sok időt töltöttek velem, és tervezték a jövőjüket is velem, nem jártak el sehova, felvállaltak mindenhol, sokat dicsértek, stb. Bár az exem valóban érzéketlenebbnek tűnt sok dologban, a mostani barátomban több empátia van.

Nincs annyi tapasztalatom, és nincs körülöttem senki, aki releváns tanácsot tudna adni ebben, mert anyám is borzalmas kapcsolatban él. Nem tudom, ezt el lehet-e nézni, nem tudom, mi fér bele egy kapcsolatba. Járok pszichológushoz is, de nem kapok választ ezekre, mert sok más dolog is van, amivel foglalkozunk. Nem tudom, hogy hihetek-e a megérzéseimnek vagy bárminek?

aug. 2. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra teljesen mindegy, miről, milyen témában van szó: nem bírom elviselni, ha a szemembe hazudnak! Én se teszek ilyet! Még az úgymond "kegyes hazugság" se nagyon fér bele. Ha meg már valaki csakazértis tagad, ezzel plusz még hülyének is néz! Szóval nem tolerálható!
aug. 2. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja... nő voltam. #1
aug. 2. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Minden ember hazudik szerintem. Én se birom nekem hanyingerem van sokaktol. De mindenki azt mond amit akar nincs hatalmam hogy nekem engedelmeskedjenek mások.
aug. 2. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Valamiért azt hinném, hogy párkapcsolatban azzal, akivel a jövődet tervezed, akivel le akarod élni az életed, és akivel családot akarsz teremteni, legalább vele őszinte vagy. Főleg akkor, ha tudod, hogy a másiknak ez fontos, és ki is van mondva.

Valóban nincs hatalmuk felettük, és valóban el kell fogadni ezt. De nem értem, miért kell így élni ezt a rövid életet. Hatalmas csalódás

aug. 2. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt mindenkinek magában kell lejátszania kell e neki ez az ideg a párjával vagy nem.

Vannak akiket csak ez tart össze amugyis. Sokan inkabb sírnak r.bancokért a rendesnő meg nem kell az uncsi ugye.

aug. 2. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

És ez az idegesség, frusztráció, szenvedés kínlódás kell neked?

Nem kötelező nem muszáj elviselned.

Ha ebben a kapcsolatban maradsz akkor ez még elő fog fordulni nagy valószínűséggel, de akkor jobb ha nem szólsz semmit.

Azt mondom , hogy ha ebben maradsz akkor ne panaszkodj.

Vagy lépj ki.

aug. 2. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Írhatsz privátban, ha gondolod, kivesézhetjük.

49/F

aug. 2. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!