Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez Nektek is rosszul esne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 38,a Párom 40 éves.

Valamelyik nap feldobott a Facebook egy bejegyzést Südi Iringóról. Csak a fotóját láttuk, együtt néztük este a telefonján, görgettük a Facet.

Szóval a fotó láttán megjegyezte a Párom, hogy szép nő Südi Iringó. Nekem ez annyira rosszul esett, hogy más nőre mondja a jelenlétemben, hogy szép nő, hogy én meg mondtam neki, hogy szerintem egyáltalán nem szép. Erre ő még egyszer elmondta, hogy de szép.

Pár hónappal ezelőtt ugyan ez a szitu volt csak Janicsák Vecával.

Szerintetek ez normális, hogy a jelenlétemben szépnek nevez egy másik nőt?

Nektek is mond ilyet a Párotok? Nem esik rosszul Nektek?

Nagyon szeret azt érzem és nagyon sokszor dícsér, hogy milyen szép meg csinos vagyok.

De ez most annyira elbizonytalanított, lehet, hogy nincs mégsem megelégedve velem és olyan nőkre vágyik, mint Iringó vagy Veca?

Vagy mi okból jegyzi meg nekem, hogy ők szép nők?

Titeket is zavar az ilyesmi?

Nagyon szépen köszönöm, ha végig olvastad és próbálsz segíteni!

júl. 27. 08:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális amit mond, miért baj, ha őszinte és valakiről azt mondja esztétikailag szép? Reakciód viszont egyáltalán nem normális.
júl. 27. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem esik rosszul, ha ilyet mond a párom. Velem van és nem más nővel, nem hasonlítgat össze senkivel és nem sérteget. A te párod sem azt mondta, hogy ezek a nők szebbek nálad. Mindössze feltételezi, hogy elég érett és bizalmas kapcsolat van köztetek, ahhoz, hogy ne játsz gondolatrendőrséget. Nekem inkább megtisztelő, hogy tudja a párom, mindent megoszthat velem és nem kattanok be tőle, mint egy éretlen tini. Nyilván ha azzal jönne nekem, hogy legyek olyan mint Südi Iringó, mert neki csak és kizárólag az a nő tetszik, az már más lenne... Nem akart a párod semmi rosszat, csak bízik benned és azt hiszi egészséges az önbizalmad.
júl. 27. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem, egy ilyen szimpla ténymegállapítás egy random megjelenő celebről vagy akárkiről nem esne rosszul egyáltalán.

Ami rosszul esne, ha adott nőt mindenhol követné, lementett képek ezrei hevernének az eszközein, kocsányon lógnának a szemei ha látja, és emellett még alapból szokása lenne minden jó csaj képén hosszasan elidőzni a társaságomban is. De azért a “hm, szép nő *továbbgörget*” ettől messze van…

júl. 27. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyilvan lehet mas no is szep, de ha nem ez a tema, nem errol beszelgettek, akkor feleslegesnek es kicsit tiszteletlennek erzem ezt csak ugy bemondani. Valahogy nekem sosem jonne az, hogy meglatok egy helyes pasit es csak ugy bekozlom a paromnak, hogy ez egy jokepu ferfi. Minek mondanek ilyet csak ugy?
júl. 27. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a te világképed az, hogy van 8 milliár+ ember és te, te szép vagy, a többi meg nem szép. 😅
júl. 27. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, hogy kicsoda az, de tinik szoktak max fenn akadni ilyeneken, jobb képességűek azok közt se...
júl. 27. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, Südi Iringó és Janicsák Veca mellett is ezt csinálná.
júl. 27. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!