Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bnőm kinn volt Ausztriába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőm kinn volt Ausztriába vásárolni 1 napot, és nem vett nekem semmit. Jogosan lehetek zabos ezmiatt?

Figyelt kérdés

Nem vágytam semmire, még egy apró kis csokinak is örültem volna, csak arról van szó, hgy én eddig jópárszor megleptem csak úgy, virág, bonbon, most lesz neki a szülinapja akkor arra megint megajándékozom...ő meg semmit. Mert oké hogy mondja hogy szeret, nem az ajándék a lényeg, csak azért mégis jólesik kapni, akármilyen kis mütyürt. Én tuti vettem volna neki vmi szuvenírt, valami kis apróságot.

Szerintetek? 2 hónapja vagyunk együtt, én 23, ő 18.

2010. nov. 1. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái...
2010. nov. 1. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy nem esett jól, de az ajándékot kapja az ember, nem pedig elvárja. Am' lehet, nem talált semmi érdekeset, hülyeséget meg nem akart venni.
2010. nov. 1. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Fura, nőiesen gondolkodsz kicsit. :D Én meg fiúsan, nem gáz.

Amúgy lehet h csak annyi, h nem nagy ajándékozós a bnőd, pl én is tök béna vagy ajándékozásban, mert fogalmam sincs soha minek örülne a másik, főleg az ilyen kis szarok közül mint suvenír kis gagyik. na érted. :D Én is mikor voltam nyáron külföldön csomószor gondoltam a legjpobb barátnőimre, h vmi kis sz.arságot venni, de komolyan nem láttam egyszerűen értelmét ezeknek, mert én voltam kint, most micsináljanak egy mágnessel vagy sörnyitóval onnan?? Kicsit olyan, hogy megmutatom h én voltam ott te nem...

(A barátnőm meg amúgy utána volt külföldön, ő meg hozott nekünk mágnest meg képeslapot is). Ez van, mások vagyunk.

20/L

2010. nov. 1. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
vagy nem volt pénze.......
2010. nov. 2. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!