Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szakítottunk, de azóta minden nap beszélünk msn-en"?
A szakítások az én szótáramban azért történnek, mert elmúlik a szerelem. Akit nem szeretek azzal nem fáj egy mindennapos kapcsolat.
Inkább csak örömmel emlékszem vissza a vele töltött szép időkre és kész.
Lehet igazad van, de én annyira szerettem a volt barátom ,hozzátenném, hogy nem csunyán váltunk el,hogy nem akarom örökre elveszteni , így néha ráírok hogy van,mert érdekel ...
Az már másik kérdés, hogy Ő tényleg nem ír,mert neki így könnyebb feldolgozni,de a mi szakitásunk tényleg más volt.
Muszály volt :(
Hát nem tudom. Nekem a szakítás fogalomköre más. Az egyik fél szinte mindig sérül. Ha nálad elmúlt a szerelem, akkor neked könnyebb, de a másiknak biztos nem. Ritkán van az, hogy mindkét félnél ugyanakkor múlik el...
Szintén fáj, ha külső okok miatt kell elválni. Olyankor csak önkínzás tovább tartani a kapcsolatot, és a továbblépés is nehezebb.
És valljuk be a legtöbb szakítás csúnya. Ritkán van teljes egyetértés és puszipajtás viszony. Legalábbis nem rögtön...
Mi "haverok" maradtunk, azóta sem tud állítólag senkivel sem beszélni olyan jókat...Nem érzek iránt semmit, sőt le tiltottam pl. msn-ről is, de más néven felvetette magát.
Amúgy soha nem én írok rá, nem én hívom fel, mindig ő tette meg ezeket, akkor is ha épp barátnője volt. Én nem szeretek már vele beszélgetni, mert állandóan megpróbál ledegradálni, éreztetni velem, hogy ő mennyit fejlődött, milyen jó nője van mióta szakítottunk, és mindig rákérdez olyan hibáimra, amiket rég levetkőztem.
Nem értem miért erőlteti a kontaktot, szerintem lehet bizonyítani akar...Nekem már másfél éve tart egy komoly kapcsolatom, amiben nagyon jól érzem magamat...
Kérdésre felelve, én nem keresem az exeimet, ők keresnek engem:S
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!