Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit véltél utoljára jelnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit véltél utoljára jelnek?

Figyelt kérdés
júl. 19. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Milyen jelre gondolsz?
júl. 19. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Egy hullócsillagot, azt kívántam szeretnék egy boldog kapcsolatot...erre b**assza meg visszafordult.
júl. 19. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Volt egy pasi aki észrevett hosszasan nézett es nem egyszer akarta velem felvenni a szemkontaktust.

Ezt veszem jelnek hogy ezekszerint még létezik, akinek nem vagyok levegő, tetszem, ebben a nőtöbblet rengetegben.

júl. 19. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Azt, hogy a lámpa pirosra váltott.
júl. 19. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszel , én is hosszan néztelek.
júl. 19. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy rendezvényen voltam, a háttér területen segítettem be szívességből.

Ugyanitt volt egy külsős vállalkozó, aki a rendezvényre hozott terméket/szolgáltatást és ugyancsak a háttérterületen készült fel.

Volt pár óra üresjárat mindkettőnknek, beszédbe elegyedtünk, megdicsértem a cége termékeit (tényleg jó volt, a szervezőktől az önkéntes munkámért cserébe kaptam én is). Így indult a beszélgetés, aztán egészen személyes irányba ment.

Időnként meg-megszakadt, amikor hozzá vagy hozzám jöttek, de egész nap folytattuk és kereste a társaságom. Amikor beüzemeltem egy kisebb kávégépet megkérdeztem, kér-e és szándékosan úgy igazította, azt mondta, hogy ha a következő emberhullám lemegy, akkor üljünk le, beszélgessünk, szívesen elfogadja.

A végén rendesen, intelligensen be is mutatkozott és invitált, ha legközelebb arra járok, térjek be hozzájuk.

Sokat mosolygott, bókolt, kihangsúlyozta, hogy egyedül él, elvált, kérdezgetett engem is, de finoman, normálisan.

Le is tett egy papírt, amire felírta a nevét, gondolom a számát szerette volna még- amikor berohant valaki és elrángatták SOS. Később nekem is máshol akadt dolgom és este, amikor pakoltunk el, a kezembe akadt a cetli…

Hát sajnáltam nagyon.

…alig egy hát múlva eszembe jutott egy ismerősöm, akinek a rendezvénye már állt kapcsolatban a férfi cégével- amikor beszélgettünk, mintegy mellékesen megkérdeztem, tud-e elérhetőséget adni, ha egy rendezvényhez szeretnénk mi is ajánlatot kérni. Másnap átküldte ez az ismerősöm a férfi számát… 2 napig lesegettem a telefonomban, aztán vettem a bátorságot és egy kedves, nem nyomulós üzenetet küldtem neki, kb hogy xy vagyok szombaton találkoztunk, jót beszélgettünk.

Nem jött válasz, elengedtem.

…tényleg furcsa, hogy így benéztem, másoknak is feltűnt a nap folyamán, hogy keresi a társaságom, mosolyog, szóval tart… szóval van ilyen is.

júl. 19. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
A párom amikor megismertem, pont ugyanabban az élethelyzetben volt, amiben én egy évvel ezelőtt. Egy éve tart a válópere és pontosan ugyanúgy történik minden, ahogy az én esetemben. Konkrétan rajta keresztül végigkísérem, hogy mit élhetett meg az exférjem amikor mi váltunk. Ez tuti a karma. Így akar megleckéztetni amiért a válásunk elején szemét voltam az exemmel. Annyi előnye van a helyzetnek, hogy most könnyen tudok tanácsot adni a páromnak és bíztatni, hogy lesz ez még jobb.
júl. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!