Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narcisztikus ferfival milyen a kapcsolat?
Mivel hiányzik belőlük az empátia, az őszinteség és az önkritika, ezért minden, ami jónak érződik benne, csak illúzió, és minden, ami rossznak, az húszszor olyan rossz lesz, ahogy halad előre a kapcsolat.
Olyan, mintha egyre mélyebbre ásnád magad a sárba, és utána nagyon nehéz kimászni belőle. Nárcisztikus emberekkel szemben mindig tartsd a távolságot, még havernak, kollégának is rettenetesek.
Nem tudom, hogy az exem az volt-e, nem vagyok szakember hogy biztosan megállapítsam, de eléggé olyan jegyeket mutatott.
Voltak nagyon jó pillanatai a kapcsolatunknak, 6 évig tartott. Múlt héten döbbentem rá, hogy ideges pillanataiban nagyon nem oké amit művel velem. Szóltam hogy vége (muszáj volt a szülei előtt, mert képes és nem "hagyja", akár fizikailag, akár manipulációval - sajnos nagyon könnyen lehet a lelkemre hatni) és leléptem.
Most egy mintaférfi, a csillagokat leígéri az égről, olyan dolgokat tervezett amit már 3 éve kérek (és azóta le is mondtam róluk)
#4 vagyok, 10:00, az utolsó sor félreérthető.
Nem mentem vissza hozzá, pár rendezetlen ügy miatt még Messenger-kapcsolatban vagyunk, ott kapok komplett regényeket. Ott ígérget mindent is.
#8 Nagyon sok dolgot valóban megadott, ezt nem tagadom. Sőt.
Ez eltörpül azok mellett, csak egy ilyen kis bakancslistás tétel volt. Már-már el is felejtettem.
Most hirtelen eszébe jutott, sőőőt, ő már meg is tervezte a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!