Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Narcisztikus ferfival milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reni3110 kérdése:

Narcisztikus ferfival milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
júl. 18. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az eleje jó, később viszont elég durva hullámvasút. Persze partnerfüggő is.
júl. 18. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, attól függ a nárcisztikusságon kívül milyen. Pl, ha amellett szórakoztató, helyes, művelt, akkor ez a része jó a kapcsolatnak, viszont állandó trükközésre van szükség hogy elkerüld a nárcisztikus gonoszságot. Hosszú távon meg úgyse lehet bírni, de eleinte szórakoztató is lehet közelről megfigyelni az agybajt.
júl. 18. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Mivel hiányzik belőlük az empátia, az őszinteség és az önkritika, ezért minden, ami jónak érződik benne, csak illúzió, és minden, ami rossznak, az húszszor olyan rossz lesz, ahogy halad előre a kapcsolat.

Olyan, mintha egyre mélyebbre ásnád magad a sárba, és utána nagyon nehéz kimászni belőle. Nárcisztikus emberekkel szemben mindig tartsd a távolságot, még havernak, kollégának is rettenetesek.

júl. 19. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, hogy az exem az volt-e, nem vagyok szakember hogy biztosan megállapítsam, de eléggé olyan jegyeket mutatott.

Voltak nagyon jó pillanatai a kapcsolatunknak, 6 évig tartott. Múlt héten döbbentem rá, hogy ideges pillanataiban nagyon nem oké amit művel velem. Szóltam hogy vége (muszáj volt a szülei előtt, mert képes és nem "hagyja", akár fizikailag, akár manipulációval - sajnos nagyon könnyen lehet a lelkemre hatni) és leléptem.

Most egy mintaférfi, a csillagokat leígéri az égről, olyan dolgokat tervezett amit már 3 éve kérek (és azóta le is mondtam róluk)

júl. 19. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok, 10:00, az utolsó sor félreérthető.

Nem mentem vissza hozzá, pár rendezetlen ügy miatt még Messenger-kapcsolatban vagyunk, ott kapok komplett regényeket. Ott ígérget mindent is.

júl. 19. 10:01
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Izgalmas, mindig történik valami :)
júl. 19. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
A narcisztikus nem erzelem mentes szemely , inkabb tul sok erzelem van benne de szuksege van a folytonos megbantas - megbocsajtas jatekra illetve ha bant akkor is magat akarja kihozni sertetnek.
júl. 19. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
"amit már 3 éve kérek (és azóta le is mondtam róluk)" És miért nem kaptad meg tőle? Egy nárcisztikusnál pont az a szempont, hogy bármit megad...
júl. 19. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
4 Lehet hogy te vagy nárcisztikus, vagy egy kicsit te is meg egy kicsit ő is. Fura hogy élvezed hogy küzd, meg hogy nem mondtad el neki mi a bajod hanem egyszercsak leléptél.
júl. 19. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nagyon sok dolgot valóban megadott, ezt nem tagadom. Sőt.

Ez eltörpül azok mellett, csak egy ilyen kis bakancslistás tétel volt. Már-már el is felejtettem.

Most hirtelen eszébe jutott, sőőőt, ő már meg is tervezte a dolgot.

júl. 19. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!