Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek ezt most jogosan mondom?!
Figyelt kérdés
Hát az lenne itt a probléma, hogy a feleségem engem nem kíván, mert ha én például próbaképp mondom, hogy nem lesz, ő egyből akkor alszik, nem érdekli, hidegen hagyja mindig. De még reggel mondja, hogy úgy kíván, úgy kíván, eljön az este, és tőlem vár el mindent, de ő nem csinál semmit. Ha ő mondja, hogy nem lesz, én harcolok, mert kívánom, ki is mutatom, de ő nem mutatja ki. Ha itt az este, csak kipróbáltam, és ő egyből leszarta, és inkább aludt.
Én úgy tudom, mindkét embernek kell közelednie, nem csak az egyiknek. Vagy tévedek?
2024. júl. 12. 23:42
1/6 anonim válasza:
Azta, neked mondja a feleséged, hogy kíván? Én utoljára....6 évvel ezelőtt hallottam ezt az én párom szájából. F
2/6 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy reggel (vagy amikor mondja, hogy kiván) mássz rá, ne este?
3/6 anonim válasza:
Észlény...ha reggel mondja, akkor ne este akard. Reggel még kipihent, este fáradtan örül, hogy lefekhet aludni.
4/6 anonim válasza:
Nem kivàn csak mondja,dug màssal
5/6 anonim válasza:
Ezt nem értem én sem, ha reggel közli is, hogy kíván miért nem mászol rá?
Egyébként este nekem is kevésbé van kedvem, mert nappal lefáradok. De ez egy jó nap indító lenne.
6/6 anonim válasza:
Biztos nem közelít meg mert látja rajtad, hogy mi van, vagy félszavakkal már le is írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!