Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt adnátok a változásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adnátok a változásra?

Figyelt kérdés

Március vége óta járunk pszichológushoz havi egy alkalommal de érdemben az utóbbi két hónapban kaptunk feladatokat.

Viszont amiket ajánlott a doktornő azokat én szereztem be én néztem utána és én próbálom bevezetni a mindennapokba.

Ő semmit nem tesz és minden ugyanolyan mint a pszichológus előtt. Tudom hogy erőfeszítés meg nem megy egyik napról a másikra de például egy szorongás csökkentő gyógyteát inni esténként igazán nem megterhelő..

júl. 12. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Két ember kell mindenhez, tudod… Ha ő ennyire lesz@rja, akkor én a helyedben semennyi időt nem adnék.
júl. 12. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor ha jól értem, ez párterápia.

Mondjuk érdemes lenne tudni, mi vezetett oda, hogy ehhez folyamodjatok.

Kit mi motivál? Mi a célotok?

júl. 12. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen párkapcsolati problémákat szeretnétek megoldani, miben szeretnétek pozitív elmozdulást, változást látni?
júl. 12. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Hogyha nem tesz/nem akar tenni a változásért egy percet se várnék.
júl. 12. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Max 1 hónapig
júl. 12. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy mihez kezdesz, ha nem lesz változás. Mert ha semmit, akkor örökké is várhatsz.

Ha szakítanál inkább, mint hogy erre pazarold az életed, akkor meg pont itt az ideje.

júl. 12. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Hát én még a kövi 10 évet IS rászánnám, bótos gyerek. Addig jó szokásodhoz híven sajnáltathatod itt magad és savazhatod őt is tovább.
júl. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!