Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy friss kapcsolatban velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy friss kapcsolatban velem akarják megcsináltatni a kerti munkát a barátnőm szülei, én meg visszadobtam a lehetőséget, azóta meg áll a bál, szerintetek is jól tettem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kertész, lehetne kertem de nincs, mert nem érdekel, nem akarok vele foglalkozni.

1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, kapva kapott a rokonság az alkalmin, hogy menjek és kertészkedjek szerda csütörtök meg péntek.

Egyrészt kánikula van, másrészt miért kertészkednék? Ha fizetnének se, a saját szüleimnek ingyen, bármikor bármit, más szüleinek pedig biztos, hogy nem.

Persze azóta áll a bál, hogy akkor ne is menjek oda többet, meg a barátnőm kérte, hogy kérjek bocsánatot, amit nem fogok, szerintem ez egy jel, hogy ez amúgy sem működött volna hosszútávon.

Egyébként szerdán pont randiztunk volna a barátnőmmel és inkább menne kertészkedni mint randizni, ami nem gond, menjen de én nem vagyok erre hajlandó.

2024. júl. 8. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen cselekedtél.
2024. júl. 8. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Az elv is bukik de a csak is ha neki ez normális.
2024. júl. 8. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azert 1 honap jaras utan nem kernek ilyet a lanyom pasijatol. Plane kanikulaban
2024. júl. 8. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

Én is voltam ilyen helyzetben. Én láttam a lehetőséget ebben és éltem is vele. Nagyon fullos lány volt, hihetetlenül szép, gyönyörű, bomba alakja volt, nagy kerek popsija, hatalmas óriási mellei, babaarca....tudtam, hogy először nem nála, hanem a szüleinél kell bevágódnom, mert ha esetleg az érzelmek elmúlnának, vagy csökkennének az irányomba akkor szakítana, de én magam mellett akartam tudni ezt a brutálisan szexi és izgató testet, meg hát érzelmileg, lelkileg is nagyon rugóra jártunk. Szóval minden rendben volt.

Elkezdtem felásni az ugaron hagyott telket, bevetettük, segítettem a ház építésben ingyen, készítettem mindent, mindenben segédkeztem a szüleinek, sőt, még adtam is alájuk a lovat, a barátnőm szülei mellém álltak, és milyen jól is tettem ezt az egészet, mert amikor szakítani akart, a barátnőm szülei ellenezték, nem engedték, így velem maradt még hónapokig, évekig....

Aztán ez addig ment míg a szülők képbe voltak, miután összeköltöztünk a lánnyal, megcsalt.

Mai napig bánom, hogy erőltettem az összeköltözést, minden olyan tökéletes volt míg a szüleinél laktunk. Én rontottam el azzal, hogy elhoztam a szüleitől.

Most már más kurja azt a szexi, tökéletes testet, és ezt nehéz megemésztenem...már más élvez a szájába, már más szexel vele anális, pedig én is lehetnék, szörnyű, hogy olyan jól kiterveltem mindent, és működött is, és mégis én bsztam el.

Bár gondolom te nem vagy ilyen helyzetben kérdező, szerintem te nem vagy ilyen beteg elmélyű mint én...na mindegy. F

2024. júl. 8. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet csak akkor kérhetnének ha ott lakik az illető. Különben mégis mire fel gürizne bárki idegenek házában/kertjében? Ez olyan mintha engem nőként oda akarnának rendelni főzni és takarítani egy olyan házba amihez semmi közöm nincs.
2024. júl. 8. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: jól tetted

4#: balfék vagy

2024. júl. 8. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

"Nagyon fullos lány volt, hihetetlenül szép, gyönyörű, bomba alakja volt, nagy kerek popsija, hatalmas óriási mellei, babaarca...."

Kamu. Videken ilyen nok nincsenek.

40F incel

2024. júl. 8. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire lehet kiéhezve az aki egy ilyen kérdésre is csak egy fitymacsattogtatós választ képes írni, részletesen nyammogva a fantáziáin (#4) :o Amúgy egy csomó más kérdéshez is ezt a kerek feneket és babaarcot írja, sehol sem releváns de csak nyomja :D
2024. júl. 8. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted!

Nem teljesen értem hogyan lehet 1 hónapos párkapcsolatban ide jutni. Barátnőd miért akarja, hogy bocsánatot kérj?

2024. júl. 8. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap után elég meredek 3 napos melót kérni valakitől. Ettől függetlenül ti nem vagytok egymásnak valók. Merőben eltérő elképzeléseitek vannak a szabadidő eltöltéséről. Ő kertészkedni, tenni-venni szeret, te meg strandolni. Keress olyan csajt akivel a szabadidő eltöltésében is azonosan gondolkoztok.
2024. júl. 8. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!