Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
1,5 eve vagyunk egyutt a baratnommel regen rakott ki kepeket magarol (teljes alakos kepeket) reagaltam ra es igy is kezdodott a parkapcsoaltunk.
Most viszont 1 ev utan par honapja kezdte megint ezt a fenykepes dolgokat bar most itt nem egesz alakos kepekrol van szo hanem felalakos "benne van a mellem" kepekrol.
Amiert szepen szoltam hogy zavar es ne tegye ..azt vallom egy parkapcsolatban ez nem helyen valo es nem.normalis ha barmelyik fel ilyen csinal szerint kelletes es magamutogatas. Raadasul itt csinalja ezeket ahol tudja jol hogy nem latom pl instagram.
Kerdeseim a kovetkezok voltak:
-Miert teszed ki magad? Kinek szeretnel tetszeni?
-Senkinek. Nekem tetszik ez a kep magamrol es azert raktam ki.
-ha neked tetszik miert osztod meg massal?
-csak. De ez nem magamutogatas.
-Ha masnam nem akarsz tetszeni akkortartsd meg magadnak a kepet nem kell kitenni minden 3 naponta.
-De ez nem jelent semmit es nem is erdekelnek akik reagalnak ra.
-Ha nem erdekel ki reagalas es ki latja miert teszed ki?
-mert nekem tetszik.
Raadasul ezeket a kepeket nekem nem kuldte el es azt sem tudtam hogy fotozgatja magat es kirakja (bar az utobbival van csak bajom)
Ertelmes valaszokat kerlek.
O szerinte csak tuldramatizalom es ebben nincs semmi hogy ujra elkezdte ezeket.
Szerintem pedig van miertje csak nem mondja el.
Mit gondoltok?
Nem az ha most kezdte el csinálni. Ha nem hagyta volna abba a fotózkodást akkor normális lenne, de mivel eltelt egy év és pár hónap és újra neki fogott úgy gondolom nem vagy neki elég.
Vagy nem dicséred eleget, nem érzi, hogy oda vagy érte, vagy ő nincs oda érted.
Egy év és pár hónap még a fellángolás ideje, lehet egyszerűen rád unt.
Igen.
Azt emlitette hogy kevés a dicseret es a pozitiv dolgok megjegyzese.
:(
7
Akkor tessék másképp állni a barátnődhöz mert amit tőled hiányol azt online pótolja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!