Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet szakítani valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szakítani valakivel,4 év után?

Figyelt kérdés
Illetve hogy vegyem rá magam?
2010. okt. 31. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na na. Erre ne adjunk hogy pasi. A pasikat is ugyanúgy megviseli, mint a lányokat, van akit jobban, csak lehet hogy nem látod. Főleg ha 4 évről van szó. A kérdésre válaszolva, jobb ha nyugodtan, kettesben leültök valahol, és szépen megbeszélitek. Mondd el neki is ugyanezeket, amiket ide leírtál.

19/L

2010. okt. 31. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem 6 év után raktak ki.1 hónapja költöztem haza.Zokogtam könyörögtem,hogy ne szakitson,mert ő az életem.Azt mondta már sokszor gondolkodott rajta és beszéltünk is már róla csak mindig meggondolta magát.Na már most én rohadtul magam alatt voltam és vagyok.Tegnap óta könnyebb a dolog,mert felugrott egy csaj hozzám.Ja és ne a Szex és New York meg az ilyen hülyeségeket vedd alapul,mert az ilyentől én is hülyét kaptam.
2010. nov. 1. 04:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! 19:55 vagyok :) ! Kértél, hogyha lehet szóljak hozzá a Te kérdésedhez is. Nagyon szívesen segítek, mivel nálam is hasonló volt az eset. Én többször szóltam neki (utána, inkább figyelmeztettem), hogyha nem képes normális felnőtt életre (mert ugye ha már valaki ilyen idős akkor elméletileg felnőtt- és most nagyon csúnya leszek és elnézést kérek érte- a párodnak nemcsak az ágyban kell felnőttnek lenni, hanem a döntéseiben és az kapcsolatban is) Az én exem a szakítás után azt mondta, hogy azért nem akart gyereket, mert még éretlen voltam rá, erre nagyon bepöccentem, mert hogy jön valaki ahhoz, hogy ezt eldöntse?! Szerintem egyszerűen mond meg neki, hogy úgy érzed nem tart sehova a kapcsolatotok, Te pedig igaz komoly kapcsolatra vágynál. Hogy hogy vedd rá magad? Már meg is tetted! Felismerted, hogy idegesítő tulajdonságai vannak, amivel nem tudnál együtt élni, látod, hogy a haverok fontosabbak és ami a legfontosabb felismerted, hogy nem tart sehová sem a kapcsolatotok. Szerintem picit ez egyedülléttől is félsz. De jobb egy már haldokló semmibe vezető kapcsolatban lenni? Nem ismerem a párod, de hidd el meg sem érdemel téged! Neked is megvan valahol a másik feled, úgy néz ki nem ez a fiú az. Az én exem is a szakítás után kapott észbe, de akkor már nem kellett, mert tudtam, hogy ideig óráig más lenne, de utána megint jönnének azok a dolgok, ami miatt szakítottam. És bár a férjem most nem lehet velünk minden nap igazolja, hogy a lehető legjobban döntöttem! (Ne feledd minden perc amit vele, mellette ebben, a kapcsolatban töltesz, a következő kapcsolatot is egyre távolabbra helyezi tőled) Nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked! Valamint, ha van 5 perced (és kedved), írd meg légy szíves, hogy ment! Egy 25 éves (most már) boldog anyuka
2010. nov. 1. 09:10
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, sokat segítettél. :)

A többiekét is köszönöm.

2010. nov. 1. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, örülök, ha tudtam segíteni! Remélem hasznos volt!
2010. nov. 1. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!