Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele valakinek a szemébe, tekintetébe?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy beleszerettetek egy lány vagy fiú szemeibe? Velem ugyanis ez történt. Magam sem értem hogyan, de beleestem egy lányba, akinek a tekintete fogott meg, nem is annyira az, hogy milyen csinos. Próbálom elfelejteni, de mindig bevillan az a szempár.2010. okt. 31. 13:20
1/5 anonim válasza:
Megtörtént, belezúgtam egy lányba ilyen módon. A szeme, a tekintete... Hát sz*pás mit ne mondjak, mert neki meg van pasija. Kb egy éve tart a dolog, bárcsak vége lenne már :(
2/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok, még annyit hozzátennék hogy szinte nem is ismerem az illetőt, csak egy pár szót váltottunk összesen. Mégis ilyan mintha már jól ismernénk egymást, mondják ugye, hogy a szem a lélek tükre... Hát azt hiszem van benne valami.
3/5 anonim válasza:
Igen... de én az illetővel még egy szót sem váltottam xD
Nem volt valami kellemes látvány rá fél évre látni őt édelegni a barátnőjével, de ez van.
4/5 anonim válasza:
szia!
Ez izgalmasan hangzik,mivel fiú vagy.Veled hol történt?És mi történt ? :) mesélj, engem érdekel
5/5 A kérdező kommentje:
ÜdV, kedves utolsó válaszoló vagy mostmár kérdező!
Rövidre fogva a választ: Fősulin esett az eset. Éppen órára mentem, amikor szembetalálkoztam vele. Összeakadt a tekintetünk. Csak néztem és ő nézett, belészerettem. Őszinte, barna szemei voltak. Több sajnos nem történt.
Azóta sem láttam hasonló szemeket.
2010. nov. 2. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!