Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hosszú kapcsolatod ami nem teljesedett be?
Volt egy 12 éves kapcsolatom, ahol együtt éltünk, de nagyon toxikus kapcsolat volt és már nem bírtam tovább, amúgy is nagyon sokáig húztam a szakítást, sokkal előbb kellett volna.
Ezen kívül volt egy 5 éves kapcsolatom, ahol még az összeköltözésig sem jutottunk el, mert hiába volt lakásom és ajánlottam fel, hogy költözzön hozzám, mindig volt valami kifogás, hogy miért nem. Meguntam, szakítottam.
#5 Pedig sok ilyen van. Kolléganőmék úgy házasodtak össze, hogy előtte egy napig nem éltek együtt, de már öt éve együtt voltak.
Párom kollégái 25 éve vannak együtt, külön háztartásban élnek.
4-es válaszoló vagyok.
Én össze akartam költözni vele, de külön. Nem voltam hajlandó odabútorozni az anyós jelölthöz. Mindig volt valami kifogása, de elsősorban a pénzre fogta rá. Előteremtettem baromi nehezen a lakbér + 2 havi kauciót úgy, hogy eüben dolgoztam. De sikerült, megvolt a félretett pénz. Mondtam, hogy itt a lóvé, nézzünk albérletet, hisz én is otthon laktam. Ő nem akart így sem, pedig hajlandó lettem volna minden megkeresett filléremet az albérletbe invesztálni egy rossz szó nélkül. Neki ez se volt jó. Akkor ráfogta valami másra. De vele voltak más igen súlyos problémák is - folyamatos ok nélküli féltékenység, rögeszméje lett, hogy megcsalom, megszabta, hogy milyen ruhát vehetek fel, hova mehetek, kivel mehetek stb. Aztán akkor hagytam el amikor fizikai bántalmazásba torkollott az egész. De a 7 év alatt egy percet nem éltem vele, mert nem akarta. Vagyis de, azt akarta, hogy beköltözzek a mama hotelbe, egy pár szobás nagyon szűk lakásba, ahol öten éltek ott. Én lettem volna a hatodik. Mondtam, hogy felejtse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!