Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki eltitkolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki eltitkolja a fizetése egy részét a párja elől?

Figyelt kérdés
Miért? A párotok hogy nem jön rá, hiszen nagyjából be lehet lőni egy-egy pozíció fizetését.
2024. jún. 29. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem mert nincs párom. A lőtéri kutyának se kellek.
2024. jún. 29. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Jó nagy kalap szar lehet az a kapcsolat, amelyikben titkolózni meg hazudozni kell.
2024. jún. 29. 08:42
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

Én valószínűleg ezt fogom tenni, ha meggazdagszom.

Sőt: külön, kis szerény lakást veszek majd.

A mai világban már nem lehet pontosan tudni, hogy pénz nélkül is jó lennél-e a másiknak.

Mellesleg: Eddie Murphy az Amerikában jöttem című filmben ezt csinálta.

Ott egy herceget játszott, aki elment az USA-ba feleséget keresni. De nem mondta el, hogy gazdag, hanem elhelyezkedett egy gyorsétteremben takarítónak a szolgájával, és szerényen éltek.

2024. jún. 29. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

#3 ennyi erővel én meg dagadtnak és rondának fogom tettetni magam és meglátjuk, hogy mennyire fogom érdekelni a férfiakat.

Csak magamat szívatnám meg ezzel, mert a jó pasik felém se szagolnának :D Feléd se fognak a jó nők, de hajrá.

2024. jún. 29. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
A magamfajta pasi soha nem tenne ilyesmit és szerintem bizalom nélkül nem is működik egy kapcsolat.
2024. jún. 29. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden kövér nő csúnya, van, akin látszik, hogy csak ke kellene fogyni, és bombázó lenne.

A "jó nők" éppenséggel felém szagolhatnak, fiatalabb korukban. Azokat könnyebb meghódítani, mert hisznek a szerelemben, stb.

Engem inkább majd a 35-40 éves korosztály fog érdekelni, mivel velük kapcsolatban van egy olyan feltételezésem, hogy náluk már fontosabb a pénz, mert családot akarnak alapítani, így nem akárkihez mennek hozzá.

Szóval ezt szeretném majd tesztelgetni, ha lesz rá lehetőségem. Egyszer sok pénzzel csajozok, máskor anélkül. Egyeseknek megmondom, hogy gazdag vagyok, másoknak nem.

El fogok ezzel szórakozni, aztán kiderül, hogy az elméletem igaz-e.

#3 voltam.

2024. jún. 29. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 ezen mit kell kísérletezgetni? Biztos nagyon meglepő lesz, hogy a nők szeretik, ha van mit a tejbe aprítani és nem csak hónapról hónapra élsz egy koszos munkásszállón :D Wow, döbbentes.
2024. jún. 29. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem titkolják el. Azt sem hogy a bankba megy tőzsdére, meg gyűjti magának, az anyja házát újítja, kocsira megy, vagy drogra megy, mindent elmondanak több százezrekrol milliokrol is. Hogy miért nem látok én azokbol semmit..
2024. jún. 29. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt is elmondják mennyit kapnak keresnek mibol mennyi plusz bevételeik vannak hányféle üzletelésük van mit dolgoznak és ez mellett mikben utaznak, a dilernek is allandoan mindenhol pénze volt a kesztutartoban, szemellenzőnél, a kezifékes tárolóban, ülésen(a fizuja meg bankban utalásos dolgok stb), és magyarazta hogy ez ennek megy ez annak ez az övé, ez a köteg meg kié is? Kéne neki egy asszisztens..
2024. jún. 29. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Több fiatal barátnőm volt eddig, de egyiküket sem pénzzel szedtem fel.

Kíváncsi vagyok arra, hogy az idősebb korosztályban elég vagyok-e én, vagy oda már kicsit több kakaó (pénz) kell. Szóval lesz mit tesztelnem.

2024. jún. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!