Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt nektek míg szerelmesek lettetek a párotokba?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:11
12/15 anonim válasza:
Hát, én eleve nem jövök össze olyannal, akibe nem vagyok szerelmes... A mostani barátommal első látásra nagyon szimpatizáltunk, és 2 hét elég volt, hogy fülig egymásba zúgjunk... 3 hét után jöttünk össze, és azóta is -3 éve- együtt vagyunk, ahogy megismertük egymást, csak még inkább mélyült a szerelmünk :) 20/L
13/15 anonim válasza:
Egy kapcsolatot nagy mértékben befolyásolja a szex, akárki akármit is mond!
Ha úgy érzed, hogy a szex iránti érzéseid vele kapcsolatban nem fognak változni a jövőben akkor jobb ha kilépsz a kapcsolatból mert hamar, elkezdesz majd más pasikra kacsintgatni.
Ha viszont nagyon az elején vagytok a kapcsolatnak akkor adnék még neki egy kis időt. Vannak akiknél később alakul ki a szerelem nem első hanem sokadik látásra.
Van akinek csak az első csók után van akinek csak az első együttlét után, van akinek kell hozzá valami szikra hogy ez az érzés előjöjjön belőle.
14/15 anonim válasza:
az elsőbe 1 hónap a mostaniba max 2 hét de szerintem kevesebb. :) de mi már úgy jöttünk össze hogy szerelmesek voltunk egymásba. 1 hónap ismerettség után, mikormár totál egymásbazúgtunk végre elcsattant egy csók és hmm együttvagyunk.:')
15/15 anonim válasza:
Első látásra. Több mint húsz év házasság, két gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!