Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy szemétség lenne a barátommal szemben? Szerintetek?
Az lemaradt,hogy nem kérek olyan válaszokat,hogy"ostoba r*banc" és hasonlók. :DD
Mindenkinek köszönöm.
igen, szemétség lenne...
velem két csaj is eljátszotta, de hamar lebuktak.
utána meg már én játszottam velük.... :D
Köszönöm a gyors válszokat.
Ez csak egy kérdés volt.A barátnőm "tanácsolta" ezt.Jól le is hordtam érte.Kíváncsi voltam,hogy ti mit gondoltok erről.
Külön köszönet,neked,1.válaszoló!Te tapló :DDD
Nem vele szemben szemétség, hanem magadat minősíted ezzel. De legalább hamar elválhatnak az útjaitok, ha ő flörtöletni kezd, akkor azért, ha mégsem, és kiderül, és joggal bedurcul, akkor meg azért (:
Amúgy ha velem történne ilyen, azzal kezdeném, hogy honnan tudja az msn címem, mivelhogy nincs kint semmiféle publikus helyen...
a kamumsnes dolgot kipróbáltuk az egyik barátnőmmel. az eredmény az lett, hogy a pasi találkozni akart a kamucsajjal, írkált neki, a barátnőmnek hazudozott. még a telefonjában is benne volt a száma, amikor a barátnőm rákérdezett, játszotta a hülyét. sőt, még a kamucsajnak leadta, hogy szakítani fognak, aztán barátnőm rákérdezett, kifogás az volt, h jól leitta magát.
L/16, barátnőm 17, fiúegyed 17,5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!