Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Sziasztok!
Páromnak van egy kolléganője, akinek szerintem tetszik a párom, hívogatja este, hétvégén, állítólag csak munkakapcsolat van köztük, de amikor összefutottunk előttem kezdte el ölelgetni páromat, és aztán azt mondta, hogy nem akar rosszat nekünk, nem akar tőle semmit, mentegetőzött... de ha valami lelki baja van, páromnak mondja el ahelyett hogy a férjével beszélné meg a dolgokat. Sose voltam féltékeny, mindig bíztam páromban, de a nőben nem. köszönöm előre is!
Ez mindenkiben kérdőjelet okozna a kapcsolat szempontjából.
A barátod valóban miért nem lövi már le? Gondolom azzal mentegetőzik, hogy nem akarja megbántani.
Az is elgondolkodtató, hogy volt már olyanról szó közöttetek, hogy ő nem akar tőle semmit, stb. Egyáltalán hogy jött ez szóba? Különben de! Hogyne akarna tőle többet! Párod meg rafinált. Tetszik neki a helyzet. Különben tett volna már ellene.
UI.
Ha előtted így viselkedik vele, vajon mit művelhetnek négyszemközt?
Kérdőjel!
Ha a párodban megbízol, mi a kérdés? Bírom, amikor én vagyok számonkérve más nők miatt. Én meg tudom húzni a határokat. Ha nem bízol bennem, akkor lehet mást keresni! F
Szerintem te a párodban sem vagy teljesen biztos.
Az a helyzet, hogy a kedves pàrodnak kéne meghúznia a hatàrokat, ami làthatóan nem sikerült.
Ennek pedig csupán annyi az oka szerintem, hogy nem is akarja, mert legyezgeti a hiúságàt a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!