Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha a páromnak nem tetszik valami és sértve érzi magát napokig nem szól hozzám, levegőnek néz?
Figyelt kérdés
De ha veszekedés van és megpróbálom megvédeni magam, olyankor ronda ocsmány jelzőkkel illet engem, én nem szoktam neki ilyeneket mondani! Nem lehet vele beszélgetni sem, mert mindig azt mondja, hogy hülyeségeket beszélek. Csak a szex téma foglalkoztatja, négyesre vagy mi a fenékre akar rá venni, de én a gondolattól is undorodom, ebből is sok a vita, mert szerinte régen is sokan és most is sokan cainálták/csinálják. Sokszor elém áll, pl mikor egészen mást csinálok és megkérdezi leszopsz?. Mikor telefonálok és hallja akkor beleszól lesz szex? Meg ilyen dolgok. Inkább úgy érzem nekem kéne besértődni. Ha sportolni megyek a gyerekkel akkor is beszólogat, menjetek csak velem ne törödjetek. Ezek a f'ságok a gyerek születés után jöttek elő. Szerinte kevés a szex, de már reggel elkezdi a baromságait, beszólogatás és csodálkozik, hogy este nem vagyok cicus az ágyban. Nem segít még csak abban sem, hogy mit enné. Dolgozók estére hulla vagyok. Ezen is sokat problémáik. Sokszor éjjel is felébreszt, és ha nincs szex megint besértődik, napogok szitkoz, vagy nem szól hozzám, kerül mint a rühest.2024. jún. 15. 06:53
1/11 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy nálatok az a legnagyobb probléma, hogy gyerekes módon sértődik be, hanem inkább az, hogy semmibe vesz téged.
Egy kapcsolatnak nem így kellene működnie. Én több ponton is kiégtem azon amit írtál most..
2/11 anonim válasza:
Madarat tolláról, embert barátjáról...
Te egy ilyen emberrel vagy, még gyereket is szültél neki. Csodás.
Persze tudjuk, csak a gyerek után lett ilyen tahó...
3/11 anonim válasza:
Én ezt nem lennék hajlandó elviselni a helyedben. Tényleg semmibe vesz, nagyon rossz volt olvasni ezt az egészet.
4/11 anonim válasza:
Azért mert tahó.
Fel kell rúgni a fenébe s dobni. Ebbe sehol szeretet, kedvesség, társ.
6/11 anonim válasza:
Nulla tisztelet, nulla empátia! Ilyenekkel miért maradtok együtt? Amióta az eszemet tudom normálisan bántam a nőkkel, ezeket én egyszerűen nem is értem. Hogy alázhatja meg magát valaki ennyire nőként? F
7/11 anonim válasza:
Mazoista vagy? Vagy valami ilyen szinten nincs rendben nálad, hogy egy ilyenhez ragaszkodsz? Csak a gyereket sajnálom, ő nem tud magának apát választani, csak reménykedni, hogy az anyja épeszűen választ. De nem, itt ez sem áll fenn.
8/11 anonim válasza:
Menekülj, mert vagy szétcsal és elhagy ő, vagy képes lesz megerőszakolni.
9/11 anonim válasza:
Te is beleválasztottál és az nem igaz, hogy a gyerek előtt nem láttad hogy milyen.
10/11 anonim válasza:
Csendverés: ez is egy pszichológiai taktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!