Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha 4 év után ráuntam a kapcsolatomra?
Figyelt kérdés
Sose volt közös hobbink, és nem is nagyon csinálunk közös programokat sem. Úgy érzem ő megszokta ezt a kapcsolatot. Nem régiben voltunk vacsizni egy étteremben, de már ott is azt várta, hogy mikor érünk már végre haza. Egyébként együtt sem élünk még.2024. jún. 10. 21:50
1/5 anonim válasza:
Szakíts.
Ha a hogyan a kérdés,akkor vag yélőben, ha ninc shozzá kedved,akkor telefonon, ha ahhoz sincs, akkor csak írj neki. Mond ezt, amit itt írtál, drágám úgy érzem a mi közös kapcsolatunk kifújt, nem szeretném megvárni, amíg megcsaljuk egymást vagy veszekedni kezdünk, váljunk el barátsággal és minden jót.
3/5 anonim válasza:
Kínos volt olvasni az írást, mintha egy haverommal mentem volna randira. Az a baj, hogy az elején, amit rengeteg ember keres, a lila köd és a fellángolás, az kamu és nem igazi. Elmúlik hamar és ez lesz a vége.
4/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Leültök és szépen együtt meghozzatok a döntést. Vagy adtok magatoknak 1-2 hetet és aztán szépen simán csak barátok maradtok. Lehet hogy ő is már esedékesnek tartja,de ugyanígy nem nagyon tudja hogy kezdjen bele.
5/5 anonim válasza:
Kuka! Én se bírnám ki, ha nulla közös pontunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!