Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Barátnőm menstruációja rendszertelen lett, és van hogy kimarad. Így nyár alkalmával sokat jártunk strandra most viszont nem akar majd jönni a menstruáció miatt hogy nem tudja mikor jön meg.
Ő is szerette a strandolást régen.
De orvoshoz nem akar ezzel elmenni, inkább nem megy strandra.
2024. jún. 8. 09:08
11/15 A kérdező kommentje:
Az utóbbi 2 hónap kimaradt. Pár nap az tudom hogy normális
2024. jún. 8. 16:21
12/15 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött, aztán daganat volt a petefészkembe és kikellett pakolni mindent. 4 órás műtét volt. Már túl vagyok a sugár kezelésen is..
13/15 anonim válasza:
12# Sajnálom hogy veled ezt történt, és jobbulást kívánok, viszont azért a rendszertelen menstruáció sok mindentől lehet, daganatra azért ez ritkán utaló jel. De attól meg kell nézetni, lehet ciszta, pcos, sok minden. Ráadásul ez a nőnek is rossz, mert sose tudja mikor fog megjönni neki.
14/15 A kérdező kommentje:
Én ennél többet nem tehetek mint elkísérem. Hiába mondtam többször inkább nézze meg orvos ..
2024. jún. 8. 19:19
15/15 anonim válasza:
13 köszönöm.
Én anno amikor ilyen miatt mentem el cisztát mondott a doki, kicsit több, mint 1 év lefolyása alatt meg ez lett.
Hát kérdező, mást nem tudsz csinálni ezenkívül, el nem ráncigálhatod.
Egy komoly beszélgetést még azért ejts meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!