Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nekem hozta szóba először....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nekem hozta szóba először. Érthető, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés

A párommal mielőtt összejöttünk, hónapokig csak szexelni jártunk össze. Abban az időszakban többször hármasoztunk abban a felállásban, hogy ő, én, meg a legjobb haverom.

A kapcsolatunk alatt szóba se jött, hogy ő kapcsolaton belül még vágyna ilyenre. (Én meg csak simán nem csináltam még ilyet párkapcsolatban). Viszont az a baj, hogy a barátnőm ezt nem nekem vetette fel először, hanem a kiszemelt harmadiknak. Konkrétan a haveromtól hallottam vissza, hogy a barátnőm megkérdezte a haverom, hogy benne lenne -e még a hármasban, ha én is igent mondok. A barátnőm még csak azután kérdezte meg, hogy benne lennék-e, hogy számon kértem, hogy miért mással beszéli meg ezt először

2024. jún. 8. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert ő nem komolyat tervez veled.
2024. jún. 8. 08:07
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Meg milyen párkapcsolat ez,ahol már osztoztál a haveroddal rajta?

Te sem vagy normális,úgy látom

2024. jún. 8. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy kit kérdez meg elsőnek róla? Gondolom, úgy volt, ha nemet mond, téged már meg se keres a kérésével.
2024. jún. 8. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad kivel jősz össze, ha nem tudod kezelni, hogy önjáró a párod, akkor szakíts vele.
2024. jún. 8. 08:24
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 Amikor megtörténtek a hármas együttlétek, akkor még nem voltaam együtt a párommal.
2024. jún. 8. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Jaj ez kit érdekel, hogy együtt voltál-e vele, vagy nem? Miért lenne onnantól más? Ismeritek, hogy mit szeret az egyik, mit szeret a másik, nem? Vagy erről írtatok egy szerződést, hogy eddig volt hármas, mostantól, a kapcsolattól már sose lesz? Azt se tudjuk, mennyire komoly ez a kapcsolat... de amúgy elmondanám, hogy csak akkor lesz igazán komolya és mély ha őszintén tudtok kommunikálni. Ő is, te is.

Nyilván azért őt kérdezte meg először, hogyha nemet mondd, veled már nem kell lefolytatnia ezt a kört.

Ha nem érzed úgy, hogy kommunikációval képesek lennétek közelebb kerülni egymáshoz, szakíts.

2024. jún. 8. 09:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy én vagyok a párja és nem velem beszéli meg elsőnek az ilyen vágyait.
2024. jún. 8. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Nyugi, ha nem veled majd mással dug hármasban.
2024. jún. 8. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Jogos szerintem hogy zavar hogy nem előbb téged kérdezett.. viszont miután dugtátok közösen a lányt mielőtt ti párrá váltatok, így az is érthető, hogy előbb csak elméleti síkon megkérdezte a pasit, hogy megdugná-e még.

Hány évesek vagytok?

2024. jún. 8. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 A párom 22, én 23. 11 hónapja vagyunk együtt.

Egyébként nem tudom, hogy miért az az elsősorban releváns kérdés a barátnőm számára, hogy a haverom benne lenne-e megint a hármasban. Alapvetően monogám kapcsolatban élünk, szerintem ilyen esetben mindig a párunkkal kéne megbeszélni az esetleges hármast, nem a választott harmadikkal. Ehhez képest a barátnőm nem is szólt volna erről a vágyáról, ami teljesen nonszensz. Pláne, hogy jóba vagyok a "kiszemelt partnerrel", nyilván elmondja nekem.

2024. jún. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!