Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettél hasonlót?
Amikor jobban a saját hobbijaidba merültél és nem törödtél a pároddal, de neked egy ideig ez nem tűnt fel annyira.
Sikerült megbeszélnetek?

Nekem a hobbijaim is képlékenyek es az aktualis párommal egyutt csinalom.
Egyik pasimmal ráfüggtem pl az xboxra, másik megtanított zongorázni vele meg arra függtem rá, harmadikkal társatáncoltunk profin mert táncos a pasi, negyedik tanított vezetni és ezer km-eket nyomtunk le, stb.
Nekem soha nincs olyan hobbim amibe valahogy ne férne bele senki vagy fontosabb lenne.
Mikor egyedul voltam meg ráfüggtem pl arra hogy ugy társasjátékozom egyedul hogy jóslásokat csináltam belőle mint vmi joskàrtya, kockázások stb, és az élethez igazítottam pl egy lapra amit huztam utolag irtam rá aznap mi tortent velem munka baráok szerelm mi lendult elore vagy hátra, es elkezdtem profin pokerezni is, de a barátok állandoan jöttek csengettek hivtak magukkal. "Kirángattak az egészbol" Kesobb jottem rá arra hogy jezus mit csináltam en eddig? Egyedul társasoztam..jesszusmaria hova lesullyedtem..

Nem azt csinálom amit ök hanem teljesen ráfüggtem veluk. Ezek alapbol bennem is megvannak csak eszkoz társ nem volt hozzá addig migbnem jöttek ők:)
Pl gimiben is már engem tettek ki előre is szalagavaton es mondta a tanár hogy na igy kéne a többinek is tudni.., alapbol is táncoltam máskor is (diszkoban is🤣 de szinpadon is előadva), na es ezitán jött a táncos párom az életembe akivel ki lehetett jobban "forrni".
Az xbox meg. Korábban dxballoztam arra voltam ráfüggve(talán az egyik legprimitivebb játék🤣)kesobb lett olyan parom akivel meg kiforrt xboxig is a szintem🤣 volt amikor alvás nelkul majdnem 70 órát át nyomtzk már tiszta véresek voltak a szemeink🤣
A zongora. Hát anno apa gitározott sokat, engem is próbált volna tanitani de nem érem át nemtzdom lefogni a húrokat. De alapvol volt mindig is zenei oldalam is. De a rajzot is mondhatnám. Anno fajzoltam aztán egy másik parommal kozos festményunk is volt az ágyunk felett♡
Szoval nem arrol van szó hogy az ő hobbijuk csak bármi. Hanem hogy megélhetem velük önmagam is.

Ha azt nézzük nekem 5 hobbim azt 5 pasival tudtam kb eddig megélni? Univerzális vagyok ezekszerint🤣
Minden pasiban van valami ami kicsit én is vagyok.:)

Igen és nem.
Nekem ez inkább menekülés volt a kapcsolatból. Amíg nem tudtam elköltözni, addig csináltam ezt. Lefoglalt, gyorsabban telt az idő. Meg mindig volt mire hivatkozni, hogy most miért nem érek rá az exemmel foglalkozni. Pótcselekvés, hogy legalább egy kis öröm legyen az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!