Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VAn értelme annak a kapcsolatnak, ha mindenben a lány kér bocsántatot még azért is mit nem o csinált?
Figyelt kérdés
VAn 1 sráác már 1 éve együtt vagzunk, és ahányszor összevesztünk mindig én kértem bocsánatot, még ő egyszer sem, a minap elmentünk a haverokkal lógni és nem vlmi sokat beszéltem vele, de ha kérdezett akk válaszoltam. Ez az én hibám? Vagy is volt oka ezért megharagudni? Kösziii :)2010. okt. 29. 21:40
4/5 anonim válasza:
A pasinak kéne bocsánatot kérnie,ha ő csinált valamit.
Amennyiben fontos a kapcsolat neki is ápolja ő is, ne csak te!!!!!
Beszéld meg vele,ha nem változik hagyd ott!! Ez nem állapot.
5/5 Böse válasza:
Igazán érett gyerek, bevágja a durcit és nem szól hozzád amíg nem kezded el babusgatni? Kiváló konfliktuskezelés, ez a jövő záloga, én hozzámennék a helyedben! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!