Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem engedik a szülei hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem engedik a szülei hogy együtt legyünk, de ő velem akar lenni?

Figyelt kérdés

Én tiszteletben akartam tartani hogy nem engedik hogy velem legyen, de a barátnőm akkor is vissza jött hozzám hogy ő márpedig nem fog velem szakítani. Ezek után az apja kezdett el fenyegetni engem hogy hagyjam békén a lányát, az anyja meg hiszti rohamot kapott hogy így soha nem lessz unokája. Szeretem a barátnőm, de ez most nehéz mert ő meg csak 17. Én 23 éves nő.

Homofób emberek komentjére nem vagyok kíváncsi!!!

2024. jún. 4. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Sajnálom azokat, akiknek ilyen önző homofób szülei vannak. Te nem igazán tudsz mit csinálni, próbálj meg kimaradni ezekből. A barátnőd nemsokára nagykorú lesz és eldöntheti mit szeretne. Remélem a szülei megbékélnek majd.
2024. jún. 4. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám őt mégcsak gyerek. Veled egykorúval légy inkább.
2024. jún. 4. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Hát várjatok még 1 évet aztán meneküljön otthonról...
2024. jún. 4. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Én úgy látom, hogy nem a korkülönbség első sorban a gondjuk, hanem hogy leszbikus a párkapcsolat. Ha a lány nagykorú lesz, feltételezem akkor is hasonló lesz a hozzáállásuk. Ebből a “brühühü, nem lesz unokánk” toxikus környezetből szerintem meneküljön el a barátnőd, amint lehetősége lesz rá, mert egy életre tönkre teszik az önértékelését. Amikor 17 éves voltam (nő vagyok), nekem is 23 éves volt a barátom és nem volt gond a korkülönbség, nem is emiatt lett vége évek múlva. A történet szempontjából szerintem irreleváns hogy mindketten lányok vagytok, szerintem nem vészes ez a korkülönbség. Hogy mennyit bírsz el a barátnőd családjával való problémákból, azt csak te tudhatod. Én szurkolok nektek, talán egy próbát megérne, hogy személyesen beszélsz a szüleivel, legalább te megpróbáltad.
2024. jún. 4. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk, megrontod a kiskorú lányukat. Nem félek a homoszexuálisoktól, tehát nem vagyok homofób. Nem tartom viszont normálisnak.

Szülőként nem hisztiznék, utánajárnék, hogy mi okozta, hogy meg tudtad rontani.

Nem tiltanám, szoros kapcsolatot tartanék vele. Minden tudásommal, szeretetemmel azon lennék, hogy leválasszam rólad.

2024. jún. 4. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:
#4 köszönöm szépen 🌹 még próbálok beszélni a szüleivel személyesen
2024. jún. 4. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd ha 18 lesz és veled akar lenni akkor költözzön hozzád addig csendben udvarolj
2024. jún. 4. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
5: A megrontás fogalma az, ha 14-18 év közötti nem akarja vagy egy pedofil 14 év alattit ront meg.
2024. jún. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!