Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a nőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a nőmnek hogy a nagyfenekű nőket szeretem és azt szeretném hogyha fenék implantátumot viselne?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd el a csajod ugy ahogy van. Ha nem kell, akkor meg keress valami nagyseggüt aki majd ezerszer szarabbul fog bánni veled ès feleannyira se fog szeretni.
2024. jún. 2. 03:43
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Úgy, hogy dobod és keresel valakit, akinek megfelelő méretű feneke van számodra. Már bocs, de senkit nem kényszeríthetsz arra, hogy műanyagot rakasson magába miattad! Szegény, nő. Neked hogy, esne ha ilyennel jönne a csajod, hogy nem elég nagy? Ez ilyen kaliberű. Gondolkozz el ezen egy kicsit.
2024. jún. 2. 08:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Elég ha ráteszi
2024. jún. 2. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Álld a pénzt ha belemegy.
2024. jún. 9. 12:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Drágám, unom már a lécbe verni a szöget.
2024. jún. 9. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ez a nő, videó elég jól szemlélteti, hogy mennyire gyönyörű eredményt tud elérni egy ilyen műtéttel(kel).

2024. jún. 9. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ilyen fenekem van, érdekes. Én, ha tehetném oda adnám bárkinek. Utálom.
2024. jún. 9. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!