Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan nővel együtt, akinek iszonyúan büdös szájszaga volt?
Figyelt kérdés
emellett fingott és böfögött is, szerintetek kiábrándító az ilyen nő?2024. máj. 31. 23:00
2/7 anonim válasza:
Ha még a lábainak is penészes sajt szaga van, egy istennő.
3/7 anonim válasza:
Számomra nincs kiábrándító nő....én mindet megeszem, had meséljem el a szüzességem elvesztését, a csajnak épp megvolt, de addigra már olyan szinten voltam, hogy a konnektort is...szóval nem érdekelt, persze nem akarta, ne, ne már, hülye vagy, menstruálok így nem akarom, én erőszakoskodtam, hogy DE és lekúsztam hozzá és....több napos döglött hal szag fogadott, sós, savanyú, és fém íz keveréke a döglött halszaggal párosult, de helytálltam, és spriccelésig nyaltam. Életem egyik legrosszabb és egyben legjobb élménye volt, azóta sem találkoztam spriccelős csajjal, szóval nekem egy kis kellemetlen szájíz, vagy lábszag...ne nevettes. 🥱
5/7 anonim válasza:
Reggeli kelésnél mindenkinek van szájszaga és működő bélrendszernél finganak és büfögnek a nők is, akármennyire is hihetetlen...
6/7 anonim válasza:
#3 Ez a történet ott sántít, hogy a nő azonnal megérzi, ha csak ímmel-ámmal, vágy nélkül, vagy egyenesen undorodva nyalod.
7/7 anonim válasza:
Hát ki írta, hogy "ímmel-ámmal" nyaltam. A lehető legnagyobb élvezetben szerettem volna részesíteni, ezért a hüvelybe is benyaltam, ekkor májhoz hasonló kisebb darabok jöttek ki, amit a nyelvemmel próbáltam arrébb tolni, nem foglalkoztam én semmivel, csak azzal, hogy végre punci közelében van a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!