Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a párom belefáradt a kapcsolatba, mivel hozható helyre?
Mi 1,5éve hasonlóban vagyunk.
El távolodtunk egymástól. Szakemberhez kezdtünk járni 4.alkalom már.
Nálunk az állandó faradtsagból kezdett elég lenni, miközben az egészségügyi gondjait nem orvosolja, a házimunka 80 20ban az enyém, intézek szinte mindent.
Én csak annyit kértem hogy ne hónapokig hagyja szét a cuccait.
De ez se érdekli..36f
Fel kell fedni az okokat. A gyakori veszekedések kikészíthetik az embert. Valóban mindenért téged okol vagy csak te hiszed ezt és elfogadod az áldozat szerepet? Üljetek le és beszélgessetek mint két normális felnőtt. Valószínüleg vannak elvárásaitok amik nem teljesülnek. Próbálsz úgy általában jó barátnő lenni vagy próbálsz számára jó barátnő lenni?
Tapasztalatból mondom, hogy sokszor csak a kommunikáció hiányzik. Például az én barátnőm is azt hitte, hogy ő jó barátnő mert csinál kaját és takarít. Ezt tanulta ő, hogy ilyen egy jó barátnő viszont én ezt nem igényelem. Hasonlóan nekem is voltak olyan szokásaim amit azért csináltam mert én így láttam otthon azonban számára nem volt fontos. Sok veszekedés után leültünk és megbeszéltük, hogy kinek mit jelent egy jó kapcsolat és milyen igényeink vannak. Akarattal az igény szót használtam és nem az "elvárás"-t. Azóta ritkábbak a veszekedések is és hosszú idő óta érzem újra, hogy hiányzik és nem feltételnül örülök ha nincs mellettem.
Én ajánlom ezeket a rövid oktatóvideókat: https://www.youtube.com/@tudat-omstudio-nemethierik737 . Nekem segítettek, hogy megértsem mit adhatok és mit várhatok el egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!