Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom miért megy bele ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért megy bele ilyen beszélgetésekbe?

Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy a vőlegényemmel elkezdtünk edzőterembe járni, felkértünk egy edzőt aki egy 30as férfi. Eleinte fura volt már hogy bizonyos gyakorlatoknál túlságosan "tapiz" ,túl sokat van rajtam a keze mintha csak kontrollálni akarna a munkája végett. Sokat beszélgettek a párommal négyszemközt, amolyan "susmogás". Ez kb 1 hónapig így ment, majd kb 1 hete amikor kint vártam a recepciónál páromat aki még bent tusolt, odajött hozzám az edzőnk és leült mellém. Kedvesen elcsevegtünk, kicsit bókolt is. Itt még el is szégyeltem magam hogy én értettem félre valamit. Majd egy hirtelen jött gondolat miatt megkérdeztem, hogy miről szoktak olyan sokat beszélgetni a párommal. Megemlítettem, hogy titkos beszélgetésnek tűnik mert sokszor sugdolózva beszélnek a másikhoz közel hajolva, hogy mások ne hallják. Mondtam hogy furának tartom ezt az edzőteremben. Rákérdeztem, hogy ugye nem szteroid használat vagy más butaság. Megnyugtatott, hogy erről szó sincs, teljesen másról van szó. Igazából rólam, rólunk. Itt konkrétan rákérdeztem hogy mit beszélnek rólam, árulja el. Ekkor odahajolt és a fülembe súgott egy megdöbbentő dolgot. Igazából ezen nem tudok túljutni. A páromnál sem mertem felhozni a témát.
2024. máj. 28. 08:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A párod akar lány lenni és felvenni a te ruháidat, miközben az edző meg a sarokban nézi? Vagy mi az ami ennyire egetrengető?
2024. máj. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!