Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves pasiként nem sok a 10 év korkülönbség, ha 22 éves a hölgy?
Engedjétek el a 21-est, világ rőheje.
Amúgy nem, nem sok. Egy ismerősöm 36 volt, menyasszonya 24 és a menyasszonya több, mint 2x annyit keresett, pasi tanár volt egy általános iskolában, úgyhogy több szempontból is megérte ez neki. A csajnak nem tudom, az ismerősöm finoman szólva sem az a pozitív személyiség és szerintem nem is néz ki jól. Aztán lehet a menyasszonya zsák a foltját típus, tehát összeillenek, de amennyit panaszkodni tudott az a pasi, én nekem nőként az sok lett volna. De csak 1 évet dolgoztam ott, nem tudom mi lett velük.
Baràtnőim 5-6 évvel idősebb férjekkel rendelkeznek. 28 évesek vagyunk, egyelőre sem nőként, sem fèrfiként ők nem akarnak még gyereket.
Nekem az a bajom, hogy én 28 évesen már nagyon szeretnék, de nem találok olyan ferfit, aki akar. De még a 30 pár évesek sem. Engem 10 év korkülönbség már zavarna, sajnos nem jönnek be az idősebb férfiak,de ez meg én vagyok.
Nem sok, közöttünk 15 év van, és nincs semmi probléma.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!