Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig húzható?

Figyelt kérdés
,,csendel verés,, párom jelenleg ezt műveli velem. 1 hete. Én gondolom rosszúl azt, ha valaki szeret és akar valakit akkor azt bizonyítja és keres? Vagy kell kis idő mire lehiggad az ember és túlteszi magát a sérelmein? Persze csak, ha vannak érzelmek.

2024. máj. 25. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Bármeddig ha vevő vagy rá és ő nem szakít.
2024. máj. 25. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha van önbecsülésed, akkor kb semeddig, mert legkésőbb a második ilyennél repülne a levesbe. Ha egy gyenge, gyáva kapcarongy vagy, akkor akár életed végéig is tűrheted ezt a gusztustalan megalázó viselkedést. Rajtad múlik.
2024. máj. 25. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Van olyan aki ha sértett, inkább elvonul, mert nem akar olyan vitába keveredni, ahol olyan bántó dolgokat mondana a másiknak feldúltságból ami mégbántóbb lenne.

Nem tudom mi volt a szitu, hogy miért nem szól hozzád. 1 hét az szerimtem sok. Ilyenkor 1-2 napog azt mondom a másiknak most szeretnék lehiggadni, és utána beszéljük meg. De olyat, hogy felszívódok és nem beszélek vele nem csinálok, felnőtt módon kultúráltan lekommunikálom ha valami bánt, úgy hogy végighallgatom a másikat és ő is engem.

2024. máj. 25. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Anno ex probalkozott.

Addig amig ezzel probalt elerni valamit en keresztul neztem rajta. Eleg hamar bealatta h nalam nem mukodik az a technika amit masoknal igen.

Nalam ha hulye a masik akkor alap h bocsanatot ker nem besertodik. Ahogy en sem a masikon verem le ha en voltam hulye.

2024. máj. 25. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha értelmes emberről van szó, és szeret, azzal nincs ilyen szünet, meg dedós viselkedés, hogy most nem keresem meg hasonlók...

Azok leülnek és megbeszélik, kinek mi a problémája min kellene változtatni...de ha nem akar egyik sem akkor jobb hagyni.

2024. máj. 25. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Tok jo hogy szakitasra buzditjatok amikor semmit nem tudtok a kerdezorol. Kicsit gondolkodhatnátok is.

Az egy hetes csend minden kapcsolatban megeshet es lehetseges, hogy pont a kerdezo bantotta meg annyira, hogy nem hajlando a párja szoba allni vele, addig amig nem ker bocsanatot. Ilyen esetben pedig nem az a megoldas, hogy szakitok, hanem, hogy belatom hogy hibaztam es bocsanatot kerek, aztan leulunk megbeszelni a dolgot.

Ha annyit tudtok mondogatni minden parkapcsolati problemara hogy vagy tokeletes vagy szakitsal akkor jobb lenne ha nem irogatnatok a rovatba.

( az meg nem lenne hátrány ha tobb info lenne a sertodesrol, de ez van. )

2024. máj. 25. 16:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben eléggé elhanyagolt. Munkája által csak hétvégén van itthon. Nagyon sok dolga van. Ahogy szerintem nekem is. De én nem hanyagoltam el. Szeret az tény és való, de azt mondja minnél jobban hisztizem annál távolságtartóbb lesz. Nem hisztizem, csak a szemére hánytam, ha hétköznap nem lehetünk együtt akkor legalább a hétvégét használjuk ki. Mindketten hibáztunk, valószínűleg én a türelmetlenséggemmel, miért számtalanszor bocsánatot kértem. De válaszra nem méltat. Ezért is a kérdésem, hogy meddig érdemes várni? Csendben van. Mások szerint Ő ilyen, hagyni kell szeret engem. De valószínűleg arra nem gondol, hogy nem várhatom örökké. Nem volt még vitánk sem, nemhogy veszekedés, mint most, mert segítettünk egymásnak támogattuk egymást távolból is. Még a szüleivel is szembe szállt miattam, mert egyke gyerek és valamiért nem nekem szánták, pedig nem vagyok rosz. Segítettem neki egy nagyon nehéz helyzetből talpra állni. Nem ezt érdemlem.
2024. máj. 25. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme.
2024. máj. 29. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy viszonya van.de ha képtelen normálisan viselkedni veled akkor elmehet a...
2024. máj. 29. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!