Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jó semmi, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó semmi, amit csinálok, vagy amit szeretek?

Figyelt kérdés

Néznék valami műsort a tvben, a baratom elkapcsolja róla, mert hülyeség, és ordítoznak benne, pedig nem is nézi a tvt, mert telefonozik. Készítek valami kaját neki, mikor nálunk van, akkor abba is beleköt, hogy miert nem sóztam meg jobban a zöldséget. Ha meglatja milyen weboldalt nézek, akkor milyen baromságokat olvasok már.

Ha nyerne a lottón rögtön eldobna engem, amit persze csak hülyeségből mondott.

Kávét fogasztok napi egyszer, akkor miert kell ilyen szarokat innom, ő sose iszik.

2024. máj. 19. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert te nem vagy elég jó számára.
2024. máj. 19. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod. Dobd ki az anyjába és meg lesz oldva. Mond le neki, hogy ha nem vagy elég jó akkor dugja az anyját és csukd be előtte az ajtót.
2024. máj. 19. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Na igen, amikor már bármit csinál a másik semmi sem jó, és minden zavarja.

Egy kapcsolat tisztelet nélkül semmit nem ér! Ő pedig egyértelműen nem tartja tiszteletben a te szokasaidat, és nem fogad el olyannak, amilyen vagy! Én elküldeném a bús p*csába.

2024. máj. 19. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem az ilyen embereket/kapcsolatoakt. Mi a szar köze van ahhoz, hogy te mit iszol?

Én ilyen embert biztos eltávolítanék az életemből.. negatív lehúzós és nincs rá szebb szavam csak az, hogy: megkeseredet pöcs!

2024. máj. 19. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
2024. máj. 19. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Jó amit csinálsz, csak dobd ki. Ha meg vele akarsz lenni, akkor ne rinyálj.
2024. máj. 19. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nyerne a lottón rögtön eldobna engem, amit persze csak hülyeségből mondott.

Nem hülyeségből mondta, hanem ez a véleménye. Azért köt bele mindenbe, amit csinálsz, mert csak egy kényszerű megalkuvás vagy neki, de nem szeret, nem veled akar lenni, csak jobb most nincs. Kellene a halálnak ilyen kapcsolat, akkor már inkább egyedül idd a kv-t, meg nézd a tv-t.

2024. máj. 20. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!