Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját nemünknél hogy hogy nem tudjuk megállapítani hogy jó-e vagy nem az adott fiú vagy lány?
És miért nem tudnánk megállapítani?...Ami szép az szép, ami ronda, az meg ronda...
L20
Érdekes felvetés, de igaz, én is így vagyok vele. Sőt, én közvetlen családtagokkal is így vagyok, még ellenkező neműekkel is.
26/F
"Férfi férfiről, már ha nem homoszexuális, nem igazán. Csak az tűnik fel, ha valakiért oda vannak a csajok."
ez baromság. a pasik is meg tudnák mondani a véleményüket, csak azt nem lehet (mármint szerintük nem), mert ha már annyit mondanának a srácra, h jóképű, hurrognák is le, h Te homár! vagy azt hiszi, ez volna a reakció.
a férfiak igen érzékenyek ilyen témában. ez szerintem bosszantó és idegesítő. ezek mind belső félelmek, le kéne győzni őket, nem menekülni...
szerencsére a barátomnál nincsen ilyen gondom.
A férfiak valóban nem tudják megállapítani, hogy egy pasi jóképű-e vagy nem.
Rengetegszer volt olyan, hogy a pasi barátaim ámuldoztak, hogy egyes pasik hogyhogy sikeresek a nőknél, pedig szerintük a sikeres pasik milyen csúnyák.
Én meg ilyenkor felvilágosítom a pasikat, hogy akit ők csúnyának hisznek, az azért sikeres a nőknél, mert férfiasan jóképű, magas, alfahím típus. Tehát a pasik tényleg nem értik sokszor, hogy a nők mi alapján ítélik meg a pasikat.
A nőknek ennél könnyebb a helyzetük, ha egy nőnek kint van a húsa / csöcse / segge , vagy nincs felfogva a haja és 70 kilónál nem nehezebb, azt a legtöbb pasi kúrná. Szóval a pasik igénytelen elvárásait nem nehéz felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!