Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem maradnak velem a pasik mert nagyon vonzó vagyok a szüleim meg nagyon szigorúak?
Figyelt kérdés
Randin, hiába vagyok nagykorú állandóan hívogattak a szüleim. Nagyon idegesítő ez. Mondta a pasi hogy nagyon vonzó vagyok, fel izgult rám, éreztem hisz mikor megölelt felállt neki. Az zavarta a pasit hogy sokszor hívtak, mondtam legközelebb nem viszek telefont, erre azt mondta a pasi hogy akkor meg keresnének. Azért azt nem. Nem szeretném ha ez miatt ez a kapcsolat tönkre menne. Mert hiába vagyok vonzó mindenki lekopik rólam, a szép és rendes pasik is. De most ezt a kezdődő kapcsolatomat nem akarom elszúrni. Mert érzem, hogy kezd lekopni a pasi, a fejjebb felsorolt dolgok miatt. A szüleim meg makacsak nem engednek sehova csak itt helybe talizni akkor is hívogatnak. Pedig nagyon szar amikor ott vagy a pasi ölébe és hirtelen megszólal a telom, undorító. Legközelebb nem viszek telót ez lesz. Most komoly kapcsolatnak ígérkezik ez, de a szüleim nem értik meg hiába beszélek nekik. Nem akarom, hogy olyan legyek a pasinak mintha a gyerekük lennék. Annyira rossz, hogy mindig ezek miatt lecsúszok a jó palikról.2024. máj. 18. 08:58
11/17 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés,. ha boldog vagyok miért kell az okos a nagyon okos szüleimnek elcseszni?
2024. máj. 18. 10:23
13/17 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak? Elköltözni nem tudok.
2024. máj. 18. 10:27
14/17 anonim válasza:
Szerezz egy csávót azt költözz hozzá,úgy is az a célod,de normális férfiakkal foglalkozz,ne kangörcsös idiótákkal
15/17 anonim válasza:
Gyerek vagy még fejben. Magadnak építs ki önálló életet, tanulás és munka révén. Az nem lesz megoldás ha egy férfihoz költözöl csak egy másik kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz.
16/17 anonim válasza:
Hát kérdező nem megfelelő pasikkal jársz. A szüleid jót akarnak neked. Ha te tényleg felnőttként viselkednél, nem lennél gyerekes akkor a szüleid nem hívogatnának. Nem bíznak benned, féltenek mert nem vagy szó szerint felnőtt. Látszik abból, hogy olyan pasiknak adsz esélyt akik csak a pinád miatt vannak veled. Mindegy, hogy ágyba bújsz-e velük vagy ellenkezőleg. Csakis ami a lábad között van érdekli őket. Ha a személyed, te amilyen ember vagy érdekelne legalább egy pasit közülük akkor nem dobnának a szüleid miatt hanem annak ellenére veled lennének. Sőt bebizonyítaná idővel a szüleidnek, hogy rendes fickó, szeret és tisztel téged és őket is. Akkor a szüleid valószínűleg nem hívnának téged folyamatosan mert tudnák, hogy jó kezekben vagy.
17/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 19 vagy, ha annyi lennél, akkor már nagykorúnak számítasz, de lehet, hogy annyi vagy, csak gondolkodásilag még fiatalabb. Neked kellene nem lefeküdni mindenkivel, és önérzetesnek lenni, előbb megtudni, vajon egymáshoz illetek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!