Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetem azt, hogy a helyes fiúk körülöttem forogjanak?
nem aarok egoista lenni, de én se vok ronda:P
én speciel annak örülnék ha egy lány NEM öltözködne úgy mint egy "plázacica", és normálisan beszélne(ezalatt a MAGYAR nyelvre gondolok)ne használj mindenféle hülye szlengeket, ne horgy magaddal hatalmas rózsaszín retikült, és g*ci nagy napszemüveget.Legyél kicsit visszahúzódó. Játszd el a nehezen kaphatót, de NE vidd tólzásba. És akkor nem fognak az olyan egyélyszakás kalandra várók felszedni akik miatt rengeteg lány élete tönkrement. hidd el, csak idők kérdése és megtalálod az igazit. remélem segíthettem, ha van még kérdésed, írj nyugodtan
14/F
Hány éves vagy amúgy?Szerintem se jobb az,ha valkit azért rajonganak körül mert meg akarják dugni.Szerintem inkább te egy pasit szeretnél nem csak rajongókat.
Ha van kiszemelted akkor írj róla,és adhatunk tanácsokat,hogyan hívd fel magadra a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!