Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha valaki fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki fiatalon szült gyereket és még mindig fiatal, az meg találhatja a boldogságot akár több gyerekkel is?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*bocsi elirtam *lány*=lény
2010. okt. 28. 17:25
 12/13 Moszuke ***** válasza:

hát a mai világba ha már van 2 zabigyerek és még mellé esetleg bejön 2 saját is az már 4.. bárki bármit mond 4 kölköt eltartani nem egyszerű.

bár szerintem a szegénység jellem formáló:) no mind1

én nem állnék össze gyerekes nővel, de én primitív ösztönlény vagyok:)

22/f

2010. okt. 28. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

így van a mai világban 2 gyerek is sok, de ha az anyagiakat nézzük.

De ha nem azt nézzük, akkor nézzük azt hogy akkor bizony az illető pasinak valóban önmagáért kell szeretnie az adott lányt tiszta szívből és őszintén, és a kapcsolat elejétől fogva tudnia kell hogy gyermekeid vannak, nem pedig titkolni húzni halasztani az sosem jó és ebbe sokan belebuknak. Szóval ha igazán szeret téged és veled akar lenni később élni akkor a gyermekeidet is el fogja fogadni.

És én ellenezném azt hogy "frissen kirepült srácot ne" ugyanannyi az esélyed egy már elvált apukánál mint egy pasinál akinek még nem volt se felesége se gyereke. Ez egy oltári baromság hogy idősebbet kell meg tapasztaltabbat NEM ezen múlik az egész.

Jó nyílván ne egy 18 évessel kezdj...nem ezt mondtam.

Én azt mondom van esélyed megtalálni a boldogságot!

(ha saját magamat veszem példának, akkor azt mondom neked, hogy 4 komoly kapcsolatom volt, és az 5. lány akibe beleszerettem neki volt egy 7 hónapos kisbabája és jelenleg vele vagyok mert ő kell nekem, és nincs semmi olyan ami ezt gátolni tudná jelen esetben a gyerek, szóval elfogadtam, és megszerettem a gyermekét is idővel és ha jól érzem ő is boldog őszintén)27/f

2010. okt. 28. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!